Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Vloerlijn sticker afstand bewaren 1,5 Meter

€17,50 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

CORONA HOUD AFSTAND VLOERSTICKER : 1,5 mtr

  • Top kwaliteit! Slijtvast
  • Te verwijderen zonder lijmresten
  • Antislip laminaat
  • Sterke kleefkracht 

Opgelet! MKB'ers , Retailers, Banken en andere Bedrijven. Bestel nu de vloersticker en ontvang deze morgen in huis. Zorg voor een duidelijke markering dat uw klanten, leveranciers of eigen werknemers gepaste afstand houden voor social distancing. Deze corona maatregeling die onlangs is opgelegd door de Nederlandse overheid.  Maak sociale afstand vierkanten of zet enkel lijnen om de afstand zichtbaar te maken

Deze corona houd afstand stickervloersticker is van een dermate goede kwaliteit gemaakt dat deze op elk type vlakke ondergrond te plakken is. De belijming is high tack (extra sterk), maar tevens ook verwijderbaar.  Daarbij is de vloerlijn extra voorzien van een antislip laminaat. Deze zorgt naast bescherming van de sticker ook ervoor dat er niemand kan uitglijden over de sticker.

Tip> Ontvet vooraf de ondergrond met onze ontvetter

Denkbare toepasbare plekken : balies, kassa's, wachtrijen, wachtruimte, werkplekken etc. Ofterwijl elke omgeving waar er meerdere mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Er is voldoende voorraad! / Orders worden zonder spoedkosten dezelfde dag nog verstuurd

(Besteld u de Corona producten waarbij een spoedlevering mogelijk is in combinatie met de deluxe veiligheidsschermen (waarbij geen spoedlevering mogelijk is), dan zal de bestelling als deellevering naar u verstuurd worden.)

Specificaties :

Materiaal : Polymeer vinyl met hightack verwijderbare lijmlaag + Anti slip laminaat

Bedrukking: Full colour weersbestendig geprint

Formaat : 150cm x 7,5cm

Extra :  Makkelijk te plakken op bijna elke ondergrond en is ook later verwijderbaar zonder lijmresten*

Mocht er toch eventuele lijmresten zijn, dan kan je deze altijd verwijderen met onze lijmrestenverwijderaar

*Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die ontstaat door het plakken of verwijderen van de sticker.

Indien aangebracht op een geverfd oppervlak, moet de verf goed hechten op de ondergrond. Test alle toepassingen vóór gebruik. Niet geschikt voor behandeld roestvrij staal, marmer, messing of brons

 

Op dit moment worden er wereldwijd veel extra maatregelen genomen om het Coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. Het RIVM heeft hiervoor een paar duidelijke richtlijnen voorgeschreven. Belangrijk hierin is het regelmatig wassen van handen, het hoesten en niezen in elleboog, en natuurlijk het bewaren van 1,5 meter afstand tussen personen. Duidelijkheid is in deze situatie zeer belangrijk en daarom is deze vloerlijn sticker hierin ideaal om op uw locatie aan te geven dat men 1,5 meter afstand moet houden. Deze vloerlijn valt goed op door de duidelijke kleuren en is verkrijgbaar in 4 verschillende talen zodat u de richtlijnen ook aan internationale bezoekers duidelijk kunt maken.  

Zeker nu de 1,5 meter samenleving een blijvende situatie lijkt te worden is het belangrijk om goede kwaliteit producten te gebruiken die een lange duurzaamheid hebben. Tijdelijke oplossingen die snel loskomen of onduidelijk worden zijn niet meer voldoende om uw klanten, bezoekers of werknemers duidelijk te maken dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Daarom zijn deze vloerlijnen gemaakt van een speciaal roughmark materiaal met hightack belijming die er voor zorgt dat de lijnen zowel binnen als buiten goed blijven kleven, maar later ook weer gemakkelijk te verwijderen zijn. Ook zijn de lijnen afgewerkt met een antislip laminaat zodat men een stevige grip heeft als zij hier overheen lopen en er geen onnodige ongelukken gebeuren.  

Met deze langere variant die precies 150 centimeter lang is heeft u gelijk een duidelijke afbakening waarmee u vakken kunt maken of u kunt de losse lijnen gebruiken om wachtrijen te creëren door de vloerstickers steeds 1,5 meter van elkaar af op de vloer te plakken. Dit geeft mensen gelijk een goed beeld van hoeveel 1,5 meter nou precies is. Deze duidelijkheid in uw winkel, restaurant of andere omgeving zullen bezoekers dan ook als rustgevend ervaren. 

Heeft u niet zoveel ruimte? Dan heeft Dr.Sticker nu ook een kleinere variant van de vloerlijn van 90 centimeter breed. Ook zijn er vloerstippen verkrijgbaar van 25 of 42 cm in diameter. Ook zijn er vloerpijlen verkrijgbaar om een duidelijke routing aan te geven in uw winkel of restaurant.

Artikelnummer: 001-1
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »