Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Vlag recht

€26,75 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Vlag recht :

Onze vlaggen onderscheiden zich door hun lange levensduur. Wij werken enkel met top kwaliteit materialen, waardoor de afdruk van uw logo zeer strak op het doek te zien zal zijn. Het materiaal gaat lang mee.

Wij kunnen vlaggen in elke vorm en formaat voor u maken. Staat uw gewenste formaat of afwerking er niet bij stuur ons dan een e-mail [email protected]

Specificaties : 

Materiaal : Flag 110gr
Bedrukking : Sublimatie
Formaat : Elk formaat mogelijk
Afwerking : Koord en lus
Indoor/Outdoor : Outdoor
Levensduur : 3-4 maanden

Waar moet u rekening mee houden bij het kopen van een op maat gemaakte vlag?
De vlaggen die wij verkopen en op maat voor u maken worden geprint in CMYK. Dit betekent dat wij vanuit deze kleuren 98% van alle kleuren kunnen produceren. Wat kan niet? Metaal kleuren zoals zilver en goud kunnen wij niet printen. Mocht u hier naar op zoek zijn dan kan u het beste contact met ons opnemen. Wij kunnen namelijk wel met zeefdruk deze kleuren op het materiaal drukken. Bij zeefdruk dient u wel rekening te houden met dat de oplage minimaal 25m2 moet zijn.

Hoe lang gaat een vlag mee?
Een vlag gaat gemiddeld 3-6 maanden mee. De lengte van de levensduur heeft er mee te maken of de vlag hangt op een plek met veel of weinig wind. Zo moet u in kustgebieden rekening houden met een gemiddelde levensduur van 3 maanden en in een landelijke omgeving eerder 6 maanden gemiddelde levensduur.

Wat kan u doen om de levensduur te verlengen?
Als de windkracht boven de 5 komt adviseren wij om de vlaggen uit de vlaggenmast te halen. Hiermee voorkomt u dat de vlag gaat scheuren.

Hoe kan u het beste een vlag aan de vlaggenmast bevestigen?
Aan de vlag zit een koord en een lus. Knoop het koord en de lus vast aan het touw van de mast, hierdoor kan u de vlag omhoog en omlaag hijsen. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »