Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Textielframe

€100,00 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Specificaties Textielframe

Omschrijving: Textielframe inclusief doek (B1 brandwerend)

Materiaal:  Dekostof

Afwerking:  Platter pees (wit) 3 x 14 mm

Frame type:  Wandframe

Dikte frame: 19mm

Ontwerp Textielframe incl. doek

Uw ontwerp voor het Textielframe kunt u aanleveren als JPG, JPEG, EPS of Pdf-bestand. Deze kunt u makkelijk in laden via het bestelformulier op de site.

Mocht u er niet uit komen, dan horen wij het graag! Wij zijn te bereiken via telefoon of e-mail. Wij kunnen het frame in elk gewenst formaat maken, ([email protected]).


Textielframes worden veel toegepast in kantoor omgevingen of bij particulieren als schilderij . De voornaamste reden hiervoor is dat de doeken zeer snel en gemakkelijk zijn op te hangen en te verwisselen. Aan de zijkant van het doek zit een platte plasctic pees die u gemakkelijk in het frame kan duwen. Hierdoor is het een "koud kunstje" om het doek strak op te spannen. 

Een andere reden dat dit product populair is komt omdat de doeken relatief goedkoop zijn. Bij aanpassing dus van de uitstraling van een ruimte kan dus in een paar minuten gedaan worden met dit systeem.

Flexibel in formaat :
Wij bieden de textielframes in een aantal standaard formaten online aan, echter kunnen wij de doeken in elk gewenst formaat voor u maken. Het is ook mogelijk om de frames aan het plafond te monteren, neem hiervoor contact met ons op.

Zelfstaand :
Het is ook mogelijk om dit frame als zelfstaand model te bestellen. Dit wordt veel gebruikt voor op beurzen en evenementen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verlichting achter frame :
Omdat het materiaal wit is zullen de kleuren van de print verlicht worden. Hierdoor ontstaat een soort lichtbak idee. 

Beeldmateriaal :

Als u een bestelling bij ons plaatst dan controleren wij altijd uw bestand op kwaliteit. Wij willen namelijk voorkomen dat u een stretchframe ontvangt in een onscherpe resolutie. Mocht u zelf geen goed beeld kunnen aanleveren dan hebben wij partner stockfoto websites waar u dan tegen een vergoeding een beeld kan uitkiezen. 

B1 Certificaat :

Het dekostof doek wat we gebruikten voor het textielframe heeft een B1 brandwerend certificaat. Indien gewenst kunnen wij dit certificaat naar u opsturen. Bij brand zal het doek brand vertragend werken. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »