Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Squid zelfklevende vitrage - Coal

€68,10 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Squid zelfklevende vitrage Coal

Prijzen zijn incl. btw

Dr.Sticker is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve producten en houden daarvoor altijd de trends in de gaten. Squid is één van deze nieuwe en innovatieve producten die wij zo gevonden hebben. Deze vernieuwende vorm van raamfolie heeft een aantal unieke eigenschappen die dit product interessant maken voor zowel particulieren als bedrijven. 

Squid is een met polyester geweven textiel dat door haar zachte en warme uitstraling vergelijkbaar is met bijvoorbeeld inbetween gordijnen. De folie met een textiel structuur is zowel vocht- als hittebestendig en biedt u overdag privacy doordat zij inkijkwerend is. Na het plaatsen van deze raambekleding kan er nog steeds van binnen naar buiten gekeken worden, maar u heeft weinig tot geen inkijk van buitenaf. Ook is Squid geschikt als zonwerende raamfolie, die de temperatuur in een ruimte met +/-3 graden zal laten afnemen. 

Squid zelfklevende vitrage is geschikt voor ieder type raam, van HR++ tot hoogrendementsglas en gemakkelijk schoon te houden. Door de semi-permanente lijm (transparant en helder) die gebruikt wordt voor Squid is het plakken van deze raamfolie zeer gemakkelijk. 

Deze raambekleding is beschikbaar in 6 verschillende kleuren. Chalk, Bone, Ash, Oak, Rock en Coal. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren. 

Transparantie:

Bij Dr.Sticker verkopen we zowel de normale Squid raamtextiel als de Opaak/opague versie. De opaak versie is iets dichter van structuur waardoor deze iets meer privacy geeft dan de normale versie.

 

Technische specificaties kleur Coal:

  Coal
Dikte 0,3mm
Lichtreflectie 2%
Lichttransmissie 23%
Lichtabsorptie 75%
Zonnereflectie 18%
Zonnetransmissie 41%
Zonneabsorptie 41%
UV-Transmissiefactor 25%
Koeleffect -

Technische specificaties per kleur:

  Chalk Bone Ash Oak Rock Coal
Dikte 0,3mm 0,3mm 0,3mm 0,3mm 0,3mm 0,3mm
Lichtreflectie 38% 34% 20% 23% 17% 2%
Lichttransmissie 60% 57% 47% 49% 42% 23%
Lichtabsorptie 2% 9% 33% 28% 41% 75%
Zonnereflectie 36% 33% 25% 28% 25% 18%
Zonnetransmissie 60% 59% 54% 56% 52% 41%
Zonneabsorptie 4% 8% 21% 16% 23% 41%
UV-Transmissiefactor 46% 49% 42% 42% 38% 25%
Koeleffect -3.0°C -1.0°C -0.5°C -0.2°C -0.2°C -

Squid heeft een levensduur van 5 jaar. 

 

Hulp bij montage

Heeft u een groot project? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier om de Squid folie door een van onze monteurs aan te laten brengen. 

 

Gebruiksaanwijzing montage Squid zelfklevende vitrage

(Voor grote oppervlakte wordt montage met meerdere personen aangeraden)

 • Het textiel is beschikbaar op rollen van 130 cm breed. Let er goed op dat u de juiste lengte uitzoekt (tot 15 meter lang).
 • Voor plaatsing heeft u een poetsgerief, cuttermes (of spatel), schaar en een rakel, rolmeter of liniaal nodig.
 • Voor het plaatsen is het van belang om de volgende vier stappen in deze volgorde uit te voeren: reinigen, kleven, snijden en stevig aandrukken.
 • Reinig en ontvet het glas zorgvuldig met water + een klein beetje ammoniak. Maak vervolgens het glas goed droog met bijv. een raamtrekker.
 • Meet het raam in de hoogte en de breedte.
 • Snijdt de rol Squid ruim genoeg af, let er op dat u ongeveer 10 cm overlap aan iedere zijde heeft.
 • Verwijder de folie van de Squid.
 • Centreer de Squid op het raam en druk de bovenkant voorzichtig tegen het glas.
 • Aan de hand van een spatel kunt u de Squid verder tegen het glas aan kleven. Druk de stof aan in het midden en wrijf alle lucht en kreuken weg vanuit het midden naar buiten. Druk het geheel goed aan met de spatel.
 • Snij de overbodige randen weg door de spatel in een scherpe hoek naast de siliconenrand van het raam te plaatsen en met een cuttermes vervolgens de uitstulpende randen weg te drukken. Voor iedere rand is het aan te raden om een nieuw mesje te hanteren. Voor hoeken en losse draadjes kan een schaar gebruikt worden om deze te verwijderen.
 • Wanneer dit klaar is, kunt u gaan genieten van uw raamdecoratie!

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »