Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Spandoek

€42,95 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Wilt u op een professionele manier uw boodschap of merk overbrengen of wilt u een leuke aankleding voor in de tuin of uw bedrijfspand. Een Spandoek is daar ideaal geschikt voor en bestelt u eenvoudig op de webshop van Dr. Sticker. 

Omschrijving Spandoek

Voor het materiaal waar het Spandoek van gemaakt is, heeft u de keuze uit Frontlit PVC 510gr/m2 of Meshdoek 270gr/m2. Frontlit is het zwaardere PVC doek wat niet doorzichtig is. Het is uitstekend geschikt om voor een lange tijd buiten te gebruiken. Mesh doek is het lichtere materiaal wat door de gaasachtige structuur lucht en lichtdoorlatend is. Dit is zeker aan te raden als het Spandoek wordt gehangen op een plek waar het veel waait. De bedrukking wordt met UV inkt op het Spandoek gedrukt. UV inkt is een speciaal soort inkt wat na het printen gelijk wordt blootgesteld aan UV straling. Hierdoor verhardt de inkt direct in een soort plastic, waardoor de print van hoge kwaliteit en watervast is. U heeft keuze uit een aantal standaardmaten. Mocht de maat voor uw Spandoek er niet bij zitten, kunt u deze het makkelijkste bestellen via de ontwerptool. Hier kunt u elk gewenst formaat Spandoek bestellen. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.
 

Specificaties Spandoek

Materiaal Frontlit PVC 510gr/m2 / Meshdoek 270gr/m2
Formaat: Standaardmaten, In ontwerptool elk gewenst formaat mogelijk
Bedrukking: UV-print
Afwerking: Omzoomd en ringen om de 30 cm
Toepassing: Indoor / Outdoor
Brandwerend:   B1 brandvertragende certificering

Let op: Het frame en de spanstieken voor de montage van het Spandoek zijn niet standaard inbegrepen. Deze zijn wel eenvoudig in de webshop bij te bestellen.

Ontwerp Spandoek

Uw ontwerp voor het Spandoek kunt u aanleveren als JPG, JPEG, EPS of Pdf-bestand. Deze kunt u makkelijk in laden via het bestelformulier op de site.

Mocht u er niet uit komen, dan horen wij het graag! Wij zijn te bereiken via telefoon of mail ([email protected]).Afwerking: Zomen en ringen om de 30 cm
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »