Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Rallybord

€35,50 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Uw toerevenement met auto's, automeetings of puzzelrit tijdens een personeel dag helemaal afmaken? Laat dan een Rallybord bedrukken met uw eigen ontwerp. Een Rallybord is ook een fantastisch aandenken aan uw evenement. Een Rallybord is snel en eenvoudig te bestellen bij Dr. Sticker.
 

Omschrijving Rallybord

Een Rallybord wordt vervaardigd uit Polystyreen van 1 mm dik. Polystyreen (ook wel bekend als polystireen) is een massieve plaat. Het is zeer geschikt voor printen van graphics op bijvoorbeeld Rallybordjes, displays en andere reclame materialen. Het materiaal wordt vaak vergeleken met Forex, maar er zijn enkele verschillen. Polystyreen is taaier en buigt om, handig bij Rallybordjes met boorgaten: de boorgaten trekken minder snel kapot. Het materiaal is tevens recyclebaar. Een Rallybord is in de standaardafmeting 32 cm x 19 cm te verkrijgen en wordt standaard geleverd met boorgaten. Ideaal om uw Rallybord met tie-wraps of zuignappen (zorgen er voor dat de lak niet beschadigd!) vast te maken. De tie-wraps en de zuignappen worden niet standaard meegeleverd, maar zijn wel eenvoudig bij te bestellen in de webshop.

Mocht u een andere maat nodig hebben, of komt u er niet aan uit, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail ([email protected])
 

Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.

Specificaties Rallybord

Product:   Rallybord
Materiaal: Polystyreen 1 mm dik
Afmeting: 32 cm x 19 cm
Extra: Standaard geleverd met boorgaten

 

Ontwerp Rallybord

Uw ontwerp kunt u aanleveren als JPG, JPEG, EPS of Pdf-bestand. Hiervoor kunt u een van de volgende twee templates downloaden voor het opzetten van uw bestand.

De template voor een rallybord bevestigd met tiewraps  

De template voor een rallybord bevestigd met zuignappen 

Vervolgens kunt u daar uw eigen ontwerp in zetten en inladen op de site via de uploadknop.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »