Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Vlaggenmasten van topkwaliteit

Wij leveren sterke vlaggenmasten van goede kwaliteit. De masten zijn geschikt voor verschillende weersomstandigheden. Uit tests is gebleken dat de vlaggenmasten bestand zijn tegen windsnelheden tot 53 meter per seconde. Bovendien zijn de masten waterafstotend wat hem onderhoudsarm maakt. Ons productieproces en vlaggenmasten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De productie is ISO 9001 gecertificeerd op kwaliteit van het product en ISO 14001 gecertificeerd vanwege de milieuvriendelijke productiemethode. Daarbij worden onze masten geproduceerd in Zweden en uitgebreid getest door SP (the Swedish National Testing and Research Institute). Dit instituut is te vergelijken met onze Nederlandse TNO.

Montage en plaatsing

Wij kunnen u compleet ontzorgen door de vakkundige en professionele plaatsing verzorgd door ons montageteam. Dit faciliteren wij door heel Nederland en België. Wij plaatsen de mast op een ruim bemeten betonnen fundering, hierin wordt de vlaggenmast perfect loodrecht gesteld. Eventueel herstel van het straatwerk is bij de montage inbegrepen, bovendien kunnen wij desgewenst uw vlag of banier direct voor u inhangen. Alle werkzaamheden voeren we uit onder VCA voorwaarden. U kunt er dus van uitgaan dat de masten op professionele wijze worden geplaatst.

Groot assortiment

Wij beschikken over een groot assortiment vlaggenmasten, elk met zijn eigen kwaliteiten. Al deze masten zijn onderhoudsvrij, goed opgewassen tegen een storm en bovendien beschikbaar in verschillende lengtes en zelfs verschillende kleuren. Behalve een standaardmast, die uitstekend is voor particulieren of voor het ophangen van landenvlaggen, bieden wij ook luxere masten die beschikken over een inwendig hijssysteem en/of een liersysteem.

Deze lichtgewicht masten zijn beveiligd tegen diefstal en geschikt voor het hijsen van een landenvlag of een logovlag, die u gemakkelijk kunt verwisselen. Ook leveren wij masten die bestemd zijn voor banieren, door middel van een banierhouder zal uw vlag in alle weersomstandigheden goed leesbaar zijn. Voor al deze masten geldt een garantie van tien jaar. Standaard zijn onze masten in polyester, maar we hebben ook een klassieke variant in een houten uitvoering.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »