Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Vlaggen

Interesse in Gevelreclame in de vorm van Vlaggen? Bij Dr. Sticker heeft u de keuze uit 16 verschillende vlaggen in verschillende formaten, vormen en afwerkingen. De Vlaggen zijn ideaal voor het promoten en/of aankleden van uw bedrijf. U heeft de keuze om zelf een ontwerp aan te leveren voor uw Vlaggen of een ontwerp te laten maken door één van onze vormgevers.

Enkele voorbeelden uit ons assortiment Vlaggen:

  • Vlaggen: Mastvlag (staand of recht)
  • Vlaggen: Waveflag
  • Vlaggen: Baniervlag

Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd en in Nederland en België worden alle bestellingen helemaal Gratis geleverd!

Opties Vlaggen

U heeft verschillende opties voor uw Vlaggen bij Dr. Sticker. Zo heeft u de keuze om de Vlaggen te bestellen in verschillende formaten, vormen en afwerkingen. Via deze manier bieden we u de om altijd uw gewenste vlag te kunnen bestellen bij Dr. Sticker.

Vlaggen

Ontwerp

Het ontwerp kunt u zelf aanleveren of u heeft de mogelijkheid om uw ontwerp uit te laten werken door één van de vormgevers van Dr. Sticker. Wanneer u het ontwerp laat uitwerken door één van de vormgevers van Dr. Sticker gaat dit uiteraard in overleg met u en kunt u het concept zelf beoordelen. Wijzigingen die u graag nog doet worden daarna verwerkt in het ontwerp.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om uw Vlaggen, die u niet kunt aangeven in onze webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kan u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker. U kan Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 versturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen zal één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »