Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar Oracal Wrap Folie? Dr. Sticker wilt u daar dan graag een handje bij helpen! In de webshop van Dr. Sticker vindt u verschillende soorten kleuren Oracal Wrap Folie. Door het gebruik van hoogwaardige materialen is de Oracal Wrap Folie van topkwaliteit. Enkele voorbeelden van de verschillende Oracal Wrap Folie kleuren zijn:

  • Oracal Wrap Folie: Tin Metallic 
  • Oracal Wrap Folie: Pyrite Matt 
  • Oracal Wrap Folie: Bronze Antique 
Let op! De afbeeldingen bij de producten in de webshop geven enkel een indicatie van de kleur.

Oracal Wrap Folie Kenmerken

Oracal Wrap Folie (970) premium wrapping cast is een betaalbare carwrap folie waarmee je complete auto’s of andere voertuigen kan wrappen. Het is tevens geschikt voor oneffen oppervlakken, waaronder klinknagels en ribbels. De Oracal Wrap Folie is gemakkelijk aan te brengen, los te trekken en te corrigeren.

Interieur

Oracal Wrap Folie kan gebruikt worden voor auto’s, maar ook voor uw interieur, zoals bijvoorbeeld de keuken. Dat geldt ook voor zowel het interieur als exterieur van boten en vliegtuigen. De mogelijkheden zijn ongekend en onze specialisten staan voor u klaar om u van advies te voorzien.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het laten wrappen van uw voertuig(en) die u niet kunt aangeven in de webshop? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail. Het is overigens bij Dr. Sticker mogelijk om op rekening te bestellen.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »