Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar 3M Wrap Folie? Bij Dr. Sticker kunnen wij u daar zeker bij helpen! Door haar jarenlange ervaring heeft Dr. Sticker 3M Wrap Folie van Topkwaliteit. In de webshop van Dr. Sticker vindt u verschillende soorten standaard 3M Wrap Folie kleuren. Enkele voorbeelden zijn:

  • 3M Wrap Folie: Brushed Steel Blue 
  • 3M Wrap Folie: Carbon Fibre White
  • 3M Wrap Folie: Satin Bitter Yellow 

Let op! De afbeeldingen bij de producten in de webshop, wat betreft 3M Wrap Folie, geven enkel een indicatie van de kleur.

3M Wrap Folie Kenmerken

3M Wrap Folie, een A-merk om volledig of gedeeltelijk elk gewenst voertuig of interieur te wrappen. Deze 3M Wrap Folie is een topkwaliteitsproduct, uiterst rekbaar en voorzien van een luchtkanaaltechnologie in de lijmlaag. Door deze luchtkanalen kan het zonder luchtinsluitingen worden aangebracht. Het is gemakkelijk aan te brengen, los te trekken en te corrigeren.

Interieur

Wrap Folie kan gebruikt worden voor auto’s, maar ook voor uw interieur, zoals bijvoorbeeld de keuken. Dat geldt ook voor zowel het interieur als exterieur van boten en vliegtuigen. De mogelijkheden zijn ongekend en onze specialisten staan voor u klaar om u van advies te voorzien. 

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om 3M Wrap Folie, die u niet kunt aangeven op onze website? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U kunt via de website een offerte aanvragen via hoofdmenu knop offerte. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »