Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es
Bevalt de kleur van uw auto niet (meer)? Of wilt u een nieuwe stijl geven aan uw auto? Dan is Wrap Folie de meest eenvoudige manier om het een nieuwe kleur te geven. Het voordeel van uw auto bestickeren met Wrap Folie is dat uw auto super snel getransformeerd kan worden in een nieuwe stijl. Zo kan uw gehele auto beplakt worden, maar u kunt er ook voor kiezen om delen, zoals losse deuren of de motorkap, van Wrap Folie te voorzien voor een speciaal effect.
Voor het Wrappen van auto’s heeft Dr. Sticker hoogwaardige Wrap Folie voorzien van een speciale lijmlaag wat beschikt over luchtkanalen om luchtbellen te verwijderen. De Wrap Folie is daarbij vormbaar.
Bij Dr. Sticker werken wij alleen met hoogwaardige Wrap Folie wat gegarandeerd staat voor een mooi resultaat. De Wrap Folie wordt strak op de auto aangebracht en het resultaat is verbluffend: uw auto zal een geheel andere kleur hebben, alsof het in een andere kleur gespoten is.
Heeft u een eigen idee voor een print of wilt u een speciale afbeelding op de auto? Allemaal geen enkel probleem, auto’s Wrappen doen wij ook voor u op maat.

Voordelen Wrap Folie

Naast dat uw auto een compleet nieuwe look krijgt, zijn er meerdere voordelen. De Wrap Folie zorgt voor een extra UV- bescherming, wat zorgt voor een minder snelle verkleuring. De Wrap Folie geeft daarnaast extra bescherming tegen krassen en steenslag. Zodra de Wrap Folie verwijderd is, is de autolak nog gloednieuw, wat zorgt voor een hogere restwaarde wanneer u ervoor kiest om u auto te verkopen.

Interieur

Wrap Folie kan gebruikt worden voor auto’s, maar ook voor uw interieur, zoals bijvoorbeeld de keuken. Dat geldt ook voor zowel het interieur als exterieur van boten en vliegtuigen. De mogelijkheden zijn ongekend en onze specialisten staan voor u klaar om u van advies te voorzien.

Contact

Meer weten over het Wrappen van interieur of voertuigen? Neem dan contact met ons op door te bellen of mailen: +31(0)165 534026 of [email protected].
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »