Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Orafol Oracal 631 Mat

Oracal 631 Mat is een veelzijdige zelfklevende folie die perfect is voor verschillende toepassingen, van decoratie tot signalisatie. Dit product van het merk Orafol is een matte folie die gemakkelijk te snijden en te pellen is, waardoor het zeer geschikt is voor allerlei creatieve projecten. In deze tekst zullen we alle belangrijke informatie over dit product bespreken, inclusief de specificaties en toepassingsmogelijkheden, evenals een stap-voor-stap handleiding voor het aanbrengen van de folie.

Oracal 631 Mat heeft een breed scala aan toepassingen, zowel voor binnenshuis als buitenshuis. Het is een zeer veelzijdige folie die gebruikt kan worden voor het maken van decoraties zoals muurstickers, raamdecoraties en gepersonaliseerde items. Daarnaast kan deze folie ook worden gebruikt voor signalisatie, zoals waarschuwingsborden, instructieborden, en bedrijfsnaamborden.

Een van de belangrijkste voordelen van Oracal 631 Mat is dat het bestand is tegen een breed scala aan temperaturen. Deze folie kan temperaturen aan tot 80 graden Celsius, waardoor het een goede keuze is voor toepassingen die een hogere temperatuur vereisen, zoals bijvoorbeeld het personaliseren van mokken, glazen en borden.

Daarnaast is Oracal 631 Mat ook een duurzame en betrouwbare folie. Het heeft een uitstekende kleefkracht en is bestand tegen water en andere weersomstandigheden. Dit betekent dat het lang meegaat en bestand is tegen slijtage en verkleuring, zelfs bij blootstelling aan zonlicht.

Het aanbrengen van Oracal 631 Mat is ook heel gemakkelijk. Hieronder volgt een stap-voor-stap handleiding om het aanbrengen van de folie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Stappenplan:

1. Reinig het oppervlak waarop u de folie wilt aanbrengen grondig. Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en vrij van stof en vuil is.

2. Snijd de folie op maat met een snijplotter of schaar.

3. Pel voorzichtig de achterkant van de folie af, beginnend bij een van de hoeken.

4. Plaats de folie op het oppervlak en strijk het glad met een rakel of een bankpas.

5. Werk vanuit het midden van de folie naar buiten toe om eventuele luchtbellen te verwijderen.

6. Als u te maken heeft met grotere oppervlakken, kunt u de folie in delen aanbrengen om het proces gemakkelijker te maken.

7. Snijd de overtollige folie af langs de randen van het oppervlak.

8. Wrijf de folie nogmaals goed glad om ervoor te zorgen dat het stevig op het oppervlak is bevestigd.

 

Oracal 631 Mat is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige en betrouwbare zelfklevende folie die geschikt is voor verschillende toepassingen. Het is bestand tegen een breed scala aan temperaturen en weersomstandigheden, waardoor het een duurzame en betrouwbare keuze is. Bovendien is het aanbrengen van deze folie heel gemakkelijk, dankzij het feit dat het gemakkelijk te snijden en te pellen is. Of u nu op zoek bent naar een folie voor decoratie, signalisatie, of andere toepassingen, Oracal 631 Mat is een uitstekende keuze die u niet teleur zal stellen.

Naast de hierboven genoemde toepassingen, kan Oracal 631 Mat ook gebruikt worden voor het personaliseren van voertuigen, zoals auto's, boten en fietsen. Met behulp van deze folie kunt u uw voertuig een unieke en persoonlijke uitstraling geven. Daarnaast kan deze folie ook gebruikt worden voor het maken van sjablonen voor schilderwerk of het decoreren van textiel zoals t-shirts en tassen.

De specificaties van Oracal 631 Mat zijn indrukwekkend. Het heeft een dikte van 70 micron, een breedte van 61 cm en is beschikbaar in verschillende kleuren. Deze folie heeft een matte afwerking en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Daarnaast heeft het een uitstekende kleefkracht en kan het gemakkelijk worden aangebracht op verschillende oppervlakken, zoals glas, plastic, hout, metaal en meer.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige zelfklevende folie die geschikt is voor verschillende toepassingen, dan is Oracal 631 Mat een uitstekende keuze. Het is gemakkelijk aan te brengen, duurzaam en betrouwbaar, en kan worden gebruikt voor decoratie, signalisatie, voertuigen, en nog veel meer. Dus waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met het verkennen van de vele mogelijkheden van Oracal 631 Mat en ontdek hoe deze veelzijdige folie uw creatieve projecten naar een hoger niveau kan tillen!

Hieronder vindt u een lijst met technische specificaties van Oracal 631 Mat:

 • Dikte: 70 micron
 • Breedte: 126cm
 • Lengte: variabel
 • Kleur: diverse kleuren beschikbaar
 • Afwerking: mat
 • Type: zelfklevende folie
 • Geschikt voor: binnen- en buitengebruik
 • Temperatuurbestendigheid: tot 80 graden Celsius
 • Waterbestendigheid: ja
 • UV-bestendigheid: ja
 • Kleefkracht: uitstekend
 • Materiaal: polyvinylchloride (PVC)
 • Toepassingen: decoratie, signalisatie, voertuigen, sjablonen, textieldecoratie, en meer
 • Compatibiliteit: kan worden gebruikt met snijplotters en scharen

Deze technische specificaties maken duidelijk dat Oracal 631 Mat een hoogwaardige folie is die geschikt is voor verschillende toepassingen. De folie is bestand tegen hoge temperaturen en weersomstandigheden, en heeft een uitstekende kleefkracht en duurzaamheid. Met deze folie kunt u verschillende creatieve projecten realiseren, zowel voor thuisgebruik als professionele toepassingen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »