Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Chroom Zilver of Goud Folie - Polyesterfilm - Plakfolie - Zelfklevend - Spiegelend - Sticker

De Pro-Vinyl spiegelfolie is een budgetvriendelijke chroom folie die geschikt is voor nagenoeg alle denkbare binnen- en buitentoepassingen met een vlakke ondergrond. Maak van iedere vlakke ondergrond een spiegelend effect met deze chroom folie of gebruik de folie op een creatieve manier om objecten een frisse look te geven.
Deze polyesterfilm is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een metallische coating die een spiegelend oppervlak creëert. Dit maakt het perfect voor een breed scala aan toepassingen, van het decoreren van uw huis tot het creëren van prachtige kunstwerken. Denk bijvoorbeeld aan kastjes, deuren of dienbladen. Je kan de folie ook gebruiken in een snijplotter om teksten of logo’s te plotten.

ProducteigenschappenType folie: Gemetalliseerde spiegel polyesterfilm
Belijming: Verwijderbaar (kan lijmresten achterlaten), transparant
Dikte folie: 60 micron
Dikte backing papier: 140g/m²
Rolbreedte: 117 cm
Verwachte levensduur bij binnengebruik: 5-7 jaar
Verwachte levensduur bij buitengebruik: 2-3 jaar

Kleuren:
Deze folie is beschikbaar in goud en zilver.

Afmetingen:
Deze folie is verkrijgbaar in de afmetingen 117 cm bij 1, 2, 3, 5 en 10 meter.

Plakinstructies:
Het is mogelijk deze chroom folie op 2 manieren te plakken. Droog plakken of nat (nat is zeker aan te raden bij grote oppervlaktes)
Handleiding droog plakken
Stap 1: Voorbereiding Zorg ervoor dat het oppervlak waarop de chroom stickerfolie wordt aangebracht schoon en droog is. Reinig het oppervlak grondig met water en zeep en droog het vervolgens volledig af met een schone doek.
Stap 2: Aanbrengen Haal de beschermfolie van de achterkant van de chroom stickerfolie en plaats de sticker op het oppervlak. Zorg ervoor dat je de positie van de sticker nauwkeurig plaatst en voorkom dat er luchtbellen onder de sticker ontstaan.
Stap 3: Uitlijning Als je de sticker correct hebt geplaatst, gebruik dan een rakel of een creditcard om de sticker op het oppervlak te drukken. Begin in het midden van de sticker en werk geleidelijk naar buiten om eventuele luchtbellen te verwijderen en de sticker volledig op zijn plaats te krijgen.
Stap 4: Afwerking Als de sticker op zijn plaats zit, gebruik dan een scherp mes om eventuele overtollige folie langs de randen van het oppervlak af te snijden. Dit zal ervoor zorgen dat de sticker er netjes uitziet en goed op zijn plaats blijft zitten.
Handleiding nat plakken
Stap 1: Maak het oppervlak schoon - Veeg het oppervlak waarop je de sticker wilt plakken schoon met een droge doek om stof en vuil te verwijderen.
Stap 2: Meng zeep met water - Voeg een paar druppels vloeibare zeep toe aan een spuitfles met water en meng goed. Let op gebruik enkel groene zeep en absoluut niets met citrus
Stap 3: Breng de zeepsop aan - Spuit het gehele oppervlak voldoende in. Zorg ervoor dat het oppervlak volledig bedekt is met de zeepsop.
Stap 4: Plaats de folie - Verwijder de achterkant van de folie en plaats de plakzijde op het oppervlak. Pas de folie aan tot de gewenste positie is bereikt.
Stap 5: Verwijder de luchtbellen - Gebruik een bankpas of een soortgelijk object om de folie glad te strijken en eventuele luchtbellen te verwijderen. Begin in het midden van de folie en werk naar de randen toe. Wrijf alle zeepsop goed uit de ondergrond weg, totdat alles strak erop zit
Stap 6: Laat de folie drogen - Laat de folie drogen totdat de zeepsop is opgedroogd en de sticker stevig vastzit aan het oppervlak. Dit kan zeker een paar uur duren (beetje afhankelijk van de verhouding zeepsop.
Als de sticker niet goed vastzit, kun je de bovenstaande stappen herhalen of overwegen opnieuw te monteren
Let op:

  • Haal het folie pas van de koker af zodra je ook daadwerkelijk gaat plakken! Haal je het folie er al eerder af en leg je het even opzij omdat je later pas wilt plakken? Dan kunnen er luchttunnels in het folie ontstaan die niet meer wegtrekken.
  • Deze folie is niet geschikt om te wrappen.
  • Bij het verwijderen van de folie kunnen er lijmresten achterblijven.
  • Deze folie geeft een spiegelend effect, maar zal geen daadwerkelijke glasheldere spiegelbeeld geven. De spiegeling is namelijk wat wazig, zoals chroom dat altijd doet.
  • Deze folie is geschikt voor alle gladde oppervlakken mits deze stof- en vetvrij gemaakt zijn. Niet geschikt voor onbehandeld hout, voorzie het hout eerst van een primer of verf/laklaag.
  • Wij nemen enkel rollen retour als deze ongebruikt, nog niet versneden en/of aangebroken/beschadigd zijn.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »