Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar interieur folie voor het decoreren van de binnenkant van uw huis, winkel of pand? Maak dan gebruik van het interieur folie van Dr. Sticker! Deze interieur folie is haast niet te onderscheiden van originele materialen. Bij Dr. Sticker heeft u de keuze uit meer dan 300 verschillende soorten. Daarnaast biedt Dr. Sticker de mogelijkheid om ook gelijk een primer aan te schaffen. De primers zorgen voor een betere hechting tussen de ondergrond en de interieur folie. Enkele voorbeelden uit ons assortiment zijn:

  • Interieur folie: Hout Appelboom 
  • Interieur folie: Leer Antraciet 
  • Interieur folie: Wood Grain Perenboom 


Advies Interieur Folie

Dr. Sticker geeft per interieur folie in de beschrijving verschillenden adviezen. Elk soort interieur folie heeft zijn eigen kenmerken. Dr. Sticker geeft u het advies of u het binnen of buiten kunt gebruiken of natuurlijk beide. Daarnaast staat er precies bij welke soorten ondergronden u kunt decoreren met de verschillende soorten interieur folie. Het is wel van belang dat u, wanneer nodig, gebruik maakt van een primer. U kunt in de beschrijving lezen wanneer Dr. Sticker dit duidelijk als advies geeft. Natuurlijk kunt u voor vragen, of als u zekerheid wilt, altijd contact opnemen met één van onze werknemers of experts.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om één van de producten van Dr. Sticker, die u niet kunt aangeven op de website? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en krijgt u, zo snel mogelijk, antwoord op uw vraag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »