Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Ontsticker pakket (standaard) - Gemakkelijk stickers verwijderen

van €35,95 €27,95 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Stickers zijn gemaakt om goed op de ondergrond te plakken, maar wat nu als je de sticker weer wilt verwijderen. Afhankelijk van hoe lang de sticker al opgeplakt zit en op wat voor type ondergrond de sticker is geplakt kan het zijn dat het verwijderen van de stickers wat lastig is. Daarom heeft Dr.Sticker nu het Ontsticker pakket!

Dit pakket is speciaal door ons samengesteld om ervoor te zorgen dat jij de stickers weer netjes kan verwijderen. Komt de sticker lastig van de ondergrond af? Maak dan gebruik van de schraper met kunststof mesje. Deze schraper is uitermate geschikt voor het verwijderen van stickers zonder de ondergrond te beschadigen. 

Is de sticker eenmaal van de ondergrond af dan kan het voorkomen dat er wat lijmresten achtergebleven zijn. Zeker bij stickers die al wat langer opgeplakt zitten is de kans op lijmresten groot. Met de ecologische lijmverwijderaar zorg je ervoor dat de lijm weer loskomt van de ondergrond. Gebruik waar nodig de bijgeleverde schraper om de lijmresten van de ondergrond af te schrapen. Zijn de grootste lijmresten verwijderd, gebruik dan de microvezeldoek om de laatste restjes te verwijderen. 

Deze drie handige tools zorgen er voor dat de ondergrond weer mooi schoon is na het verwijderen van de stickers, alsof er nooit een sticker heeft gezeten*.

 

Dit pakket bevat:

Ecologische lijmverwijderaar 1 fles à 500 ml
Schraper 1 stuk
Microvezeldoek 1 stuk

 

*Bij stickers die lange tijd op een oppervlakte hebben gezeten kan het zijn dat het oppervlak rondom de sticker wat verkleurt is.

Artikelnummer: Ontsticker-ST
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »