Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Interieurfolie Metal Pine

€36,55 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Interieurfolie Metal Pine APZ04

Deze specials gaan net een stapje verder dan de standaard folies. Hout met een betonlook, hout met een metaallook of een steen met soort pauwen structuur, het kan allemaal met deze specials.

Deze hoge kwaliteit interieurfolie is hittebestendig, krasvast, stabiel, duurzaam, laag in onderhoudskosten en heeft een waterafstotend oppervlak. Dit zijn kwaliteiten die er voor zorgen dat de folie stand houd bij dagelijks gebruik.

Met niet alleen visueel realistische looks, maar ook voelbare structuren zijn onze interieurfolies driedimensionale folies die meer laten zien dan alleen een gedrukt beeld. Door de driedimensionale kwaliteit van de folie lijkt de folie op echt leer, hout of steen decor met dezelfde soort voelbare structuren.

De interieurfolie heeft een speciale sterke lijmlaag die de ondergrond niet zal beschadigen en die zelfs jaren later nog volledig verwijderd kan worden. Water en stoom hebben geen effect op de kwaliteit van de folie, zelfs niet langs de snijranden. En door de beschermende bovenlaag is de folie bestendig tegen krassen en reinigingsmiddelen.

Producteigenschappen:

Dikte

400µm tot 700µ

Brandbeveiliging

B1

Hittebestendigheid

Tot 110°C

Watervast

Ja

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »