Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Makelaarsbord

€34,95 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Een Makelaarsbord (ook wel een v-bord of raambord genoemd) kunt u eenvoudig bestellen bij Dr. Sticker. Een Makelaarsbord kunt u op vele manieren gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bord om op een unieke manier te laten weten dat uw kindje geboren is, of om iets duidelijks te maken over uw winkel of huis. 

Omschrijving Makelaarsbord

Een Makelaarsbord wordt gemaakt van Polyprop. Polyprop kanaalplaat is een voordelige en gemakkelijk te bewerken plaatsoort. De plaat is opgebouwd uit kanalen, waardoor het materiaal eenvoudig te vouwen is. De bekendste toepassing van dit materiaal is het V-bord, ook wel het Makelaarsbord of raambord genoemd. Het Makelaarsbord is in de volgende afmetingen te bestellen: 70 cm x 100 cm, 50 cm x 140 cm of 100 cm x 140 cm. Uw ontwerp wordt met UV-print op het Makelaarsbord geprint. UV inkt is een speciaal soort inkt wat na het printen gelijk blootgesteld wordt aan UV straling. Hierdoor verhardt de inkt direct in een soort plastic, waardoor de print van hoge kwaliteit en watervast is. Het makelaarsbord kan makkelijk op een gladde ondergrond vastgemaakt worden door de dubbelzijdige tape en heeft tevens een B2 brandcertificering.

Mocht u nog vragen hebben over het Makelaarsbord of heeft u hulp nodig bij het bestellen, kunt u ons makkelijk bereiken via telefoon of e-mail ([email protected]

Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.

Specificaties Makelaarsbord

Materiaal: Polyprop kanaalplaat 3,5 mm dik
Afmetingen:   70 x 100 cm / 50 x 140 cm / 100 x 140 cm
Bedrukking: UV print
Brandwerend:   B2 certificering
Textuur: Glad, licht geribbeld door kanalen
Gebruik: Indoor en Outdoor
Extra: 100% herbruikbaar


Ontwerp Makelaarsbord

Uw ontwerp kunt u in de juiste template, die hieronder te downloaden zijn, plaatsen. Vervolgens kunt u het bestand als JPG, JPEG, EPS of Pdf-bestand makkelijk inladen via het bestelformulier op de website.

70 x 100 cm template 
50 x 140 cm template
100 x 140 cm template

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »