Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Lichtbakplaat

€55,00 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Lichtbakplaat

Lichtbakpanelen voor het plaatsen in lichtbakken koopt u bij drsticker.nl  Heeft u een lichtbak die opnieuw moet worden voorzien van een nieuw logo of print, omdat de oude niet meer duidelijk zichtbaar is of een oud logo is? Geen probleem; deze lichtbakplaten zijn simpel bij ons online te bestellen.

Deze lichtbakborden leveren wij in 2 soorten opaal of glashelder plexiglas en stanaard 2 verschillende dikte, 3 of 5 mm. Opaal plexiglas laat circa 30% licht door, waardoor het licht op een rustige manier wordt doorgezet. Opaal wordt dan ook vaker gekozen van glasheldere platen. 

Day and night prints

Voor perfecte kleurbereik printen we met een day and night techniek. Hierbij wordt er in 3 lagen geprint; 1 laag full colour print, daarna een laag wit en daaroverheen weer een full colour print. De kleuren laten op deze manier zowel overdag als in de nacht de kleuren goed zien. 

Elk formaat mogelijk

De maten die we aanbieden zijn de meest voorkomende formaten. Staat uw formaat er niet bij? Geen probleem vraag vrijblijvend dan een offerte aan 

Afwerking

Standaard snijden wij onze lichtbakplaten rechthoekig uit. Heeft u toch een afwijkende voor, bijvoorbeeld een ovale of ronde plaat? Geen probleem kies dan bij afwerking contour snijden. Wij kunnen in elke gewenste vorm de lichtbakplaat uitsnijden. 

Dikte van lichtbakplaat

Meet u goed na wat voor dikte er nu in uw huidige lichtbak past. Standaard is dit 3 of 5 mm. Mocht u toch een andere formaat wensen, vraag vrijblijvend dan een offerte bij ons aan 

Waarom lichtbakplaten bestellen bij Dr.Sticker?

- Geen verassingen achteraf. Onze prijzen zijn inclusief BTW
- Snelle levertijd (binnen 1 week geleverd!)
- Gratis bestandcontrole. Wij produceren niets waar we niet achterstaan. Daarbij sturen we waar nodig ook gratis een digitale proefdruk.
- Eenvoudig online te bestellen in elk formaat en aantal

Handle with care

Lichtbakplaten zijn krasgevoelig, hou hier dus wel rekening mee met uitpakken + plaatsen van de lichtbakplaat in de lichtbak. Vergeet bij montage daarbij niet de beschermende folie te verwijderen. Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren. 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »