Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Lichtbak poster

€20,00 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Wilt u uw reclame er echt uit laten springen? Reclameposters springen er nog meer uit door het gebruik van verlichting. Bestel daarom nu eenvoudig een Lichtbakposter in de webshop van Dr. Sticker. Een Lichtbakposter kan gebruikt worden in menuborden van cafetaria's in bushokjes en roterende billboards.
 

Omschrijving Lichtbakposter

Een Lichtbakposter is gemaakt van Polyester materiaal wat 0,21 mm dik is. Het Polyestermateriaal is zowel indoor als outdoor te gebruiken en is waterafstotend. Uw eigen ontwerp wordt door middel van HP inkt op de Lichtbakposter geprint. Dit is een Lichtbak kleurprofiel wat er voor zorgt dat de intensiteit van de afbeelding wordt verhoogd. Dit wordt gedaan door meer inkt te gebruiken. Het materiaal gaat een lange tijd mee en de print is translucent. Dit wil zeggen dat de print doorschijnend is, wat uitstekend geschikt is voor lichtbakreclame. In de webshop zijn de standaardmaten van een Lichtbakposter makkelijk te bestellen. Heeft u een afwijkende maat nodig en staat deze niet tussen de standaardmaten, neem dan contact met ons op. Wij zijn dagelijks van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar via mail of telefoon.
 

Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.

Specificaties Lichtbakposter

Materiaal:  Polyester materiaal 0,21 mm dik
Brandwerend: Nee
Bedrukking: HP inkt (lichtbak kleurprofiel)
Indoor/Outdoor: Indoor en Outdoor
Waterafstotend: Ja
Translucent: Ja

 

Ontwerp Lichtbakposter

Uw ontwerp kunt u aanleveren als JPG, JPEG, EPS of Pdf-bestand. Deze kunt u makkelijk in laden via het bestelformulier op de site.

Materiaal: Backlit poster
Kleur: Wit
Dikte: 150 gr/m2
Licht-doorlatend: Ja
Indoor: Ja
Outdoor: Nee (mits beschermd)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »