Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Kioskvlag

€46,50 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

De Kioskvlag is uitermate geschikt om uw kiosk, ijscowagen, foodtruck, marktkraam of winkel op te laten vallen voor het publiek. Bij Dr. Sticker is een Kioskvlag met eigen ontwerp makkelijk te bestellen. Mocht u er toch onverhoopt niet uitkomen, dan helpen wij u graag! U kunt Dr. Sticker telefonisch bereiken of mail uw vraag naar [email protected].
 

Omschrijving Kioskvlag

Het voordeel van de Kioskvlag is dat door de schuine afloop uw boodschap optimaal zichtbaar is. De dubbelzijdige Kioskvlag is geprint op Banner 610gr/m2 block-out materiaal. Dit is een zeer sterk materiaal en heeft ook buiten een lange levensduur. Uw ontwerp wordt met UV-print op de Kioskvlag gedrukt. UV inkt is een speciaal soort inkt wat na het printen gelijk wordt blootgesteld aan UV straling. Hierdoor verhardt de inkt direct in een soort plastic, waardoor de print van hoge kwaliteit en watervast is. De vlag is uitvoerbaar in de volgende maten: 68 cm x 68 cm x 136 cm/ 50 cm x 100 cm x 150 cm/ 75 cm x 75 cm x 150 cm. Het is ook mogelijk om een aluminium gevelstokhouder en gevelstok bij te bestellen. Deze zijn niet standaard inbegrepen.
 

Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.

Specificaties Kioskvlag

Materiaal: Banner Block-out materiaal 610 gr/m2
Maten: 68 x 68 x 136 cm / 50 x 100 x 150 cm / 75 x 75 x 150 cm
Bedrukking:  UV-print
Afwerking: Tunnel en lus
Geschikt voor: In-en Outdoor
Eventuele accessoires:   Aluminium gevelstokhouder / Gevelstok

 

Levensduur Kioskvlag

Om de levensduur van uw Kioskvlag te verlengen is het belangrijk dat u de inkt van de print niet breekt. Dit kan voorkomen worden door hem niet op te vouwen, maar het product plat neer te leggen of op te rollen. Verder is het belangrijk om de kioskvlag 's nachts en bij harde wind binnen te halen.
 

Download templates Kioskvlag

Zet uw ontwerp gelijk in het juiste template en laadt deze in op de site

Template 68 x 68 x 136 cm
Template 50 x 100 x 150 cm
Template 75 x 75 x 150 cm

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »