Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bouwhekdoek

€102,00 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Bouwhekken dienen ter afscherming van een bouwplaats of evenement, maar zijn ook uitermate geschikt als communicatiemiddel. Door een Bouwhekdoek wordt het zicht geminimaliseerd en wordt er de maximale aandacht voor een boodschap gecreëerd. Een Bouwhekdoek is makkelijk te bestellen bij Dr. Sticker. Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u ons altijd bereiken via de telefoon of mail ([email protected]).
 

Omschrijving Bouwhekdoek

Een Bouwhekdoek is in twee verschillende soorten materialen te bestellen. U heeft keuze uit Frontlit PVC 510gr/m2 of Meshdoek 270gr/m2. Frontlit is het zwaardere PVC doek wat niet doorzichtig is. Het is uitstekend geschikt om voor een lange tijd buiten te gebruiken. Mesh doek is het lichtere materiaal wat door de gaasachtige structuur lucht en lichtdoorlatend is. Dit is zeker aan te raden als het Bouwhekdoek wordt opgehangen op een plek waar het veel waait. De bedrukking wordt met UV inkt op het Bouwhekdoek gedrukt. UV inkt is een speciaal soort inkt wat na het printen gelijk wordt blootgesteld aan UV straling. Hierdoor verhardt de inkt direct in een soort plastic, waardoor de print van hoge kwaliteit en watervast is. Het bouwhekdoek heeft een standaardmaat van 175 x 335 cm en is gecertificeerd met een B1 brandcertificering. Tevens is het doek omzoomd en heeft ringen om de 30 cm. Het doek kan eenvoudig vastgemaakt worden met Tie-wraps. Deze zijn niet standaard inbegrepen, maar wel eenvoudig via de website bij te bestellen!
 

Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.

Specificaties Bouwhekdoek

Materiaal:  Frontlit PVC 510gr/m2 of Meshdoek 270gr/m2
Formaat: 175 x 355 cm
Brandwerend:   B1 certificering
Bedrukking: UV inkt
Afwerking: Omzoomd en ringen om de 30 cm

Let op: Bovenstaande prijzen zijn EXCL. Bouwhek

Heeft u een afwijkend (groter of kleiner) formaat voor het Bouwhekdoek, ontwerp dan uw Bouwhekdoek eenvoudig via de ontwerptool .
 

Ontwerp Bouwhekdoek

Uw ontwerp voor het Bouwhekdoek kunt u aanleveren als JPG, JPEG, EPS of Pdf-bestand. Deze kunt u makkelijk in laden via het bestelformulier op de site.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »