Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Welke sticker voor welke ondergrond?

Welke sticker voor welke ondergrond?

Met ons brede aanbod aan stickers kunnen we werkelijk elke ondergrond beplakken. Benieuwd naar welke sticker voor u de beste keuze is? Lees verder over de combinatie van ondergronden en stickers.

Voor iedere ondergrond een sticker

Een sticker is een ontzettend veelzijdig product waar u veel kanten mee op kunt. Ze zijn makkelijk aan te brengen en trekken vaak gelijk de aandacht. Een sticker is de ultieme eyecatcher! Wat veel mensen niet weten, is dat het erg van belang is op welke ondergrond u uw sticker wilt gaan plakken. Elke ondergrond vraagt namelijk om een ander soort sticker. De sticker komt pas echt goed tot zijn recht als hij helemaal past bij de ondergrond waar hij op geplakt gaat worden. In principe kan bijna elk soort ondergrond beplakt worden. Bij het plakken van een sticker is het in ieder geval altijd belangrijk dat de ondergrond schoon en vetvrij is. De sticker plakt dan het beste. Wij leggen u hierbij uit welke sticker bij welke ondergrond past, zodat u optimaal plezier van uw sticker zult gaan hebben!

 

Ondergrond plastic    

Plastic

Bij stickers plakken op plastic is het belangrijk om rekening te houden met het soort plastic waar u op wilt gaan plakken. Gespoten plastic is een betere ondergrond dan niet gespoten plastic. Dit soort plastic blijft namelijk ademen, waardoor de sticker niet goed kan plakken. De beste ondergrond is dus gespoten plastic. Hierop kunt u veel verschillende soorten stickers plakken. Ga bijvoorbeeld voor onze standaard stickers, die u helemaal naar uw wensen kunt aanpassen, of voor muurstickers.

 

 

Hout

Stickers plakken op hout is vooral gemakkelijk als het gaat om een gladde houten ondergrond. Op een onregelmatige houten ondergrond hecht de sticker namelijk minder goed. Hiervoor zou u bijvoorbeeld onze sterk klevende vloerstickers kunnen gebruiken. Deze stickers zijn toepasbaar op oneffen vloeren voor zowel binnen- als buitengebruik. Door de sterke lijmlaag gaat de sticker erg lang mee. Wel moet u erop letten dat de ondergrond kan beschadigen bij het verwijderen van de sticker. Het is de ideale sticker voor een langdurige of permanente reclame-uiting.

  Ondergrond hout

 

Ondergrond behang    

Behang

Stickers plakken op behang gaat doorgaans prima. Vooral glad behang is een erg gemakkelijke ondergrond voor een sticker. Bij behang met een grove structuur moet u opletten of de sticker wel goed kan hechten. Behang met een lichte structuur is geen probleem. Wel kan het daarbij gebeuren dat u de structuur van het behang door de sticker heen kunt zien. Onze muurstickers zijn onder andere geschikt voor op behang.

 

Stucwerk

Voor licht gestucte muren raden wij onze muurstickers aan. Een sticker plakken op stucwerk is erg gemakkelijk. Het is wel van belang dat de ondergrond stof- en vetvrij is. Zo zorgt u ervoor dat de muursticker goed kan hechten. Ga bijvoorbeeld voor een muursticker met een leuke tekst of uw bedrijfslogo. Het is een erg originele en opvallende manier van reclame maken.

  Ondergrond stucwerk

 

Ondergrond beton    

Beton

Stickers plakken op beton is een fluitje van een cent als u gebruik maakt van onze vloerstickers. Vloerstickers zijn het ultieme reclamemiddel en trekken gelijk de aandacht. U kunt bijvoorbeeld een sticker met uw bedrijfslogo of een bewegwijzering op de vloer plakken. Dit is een erg originele manier van reclame maken en is dus zeker het proberen waard. Heeft u stickers nodig voor een tijdelijke actie? Ga dan voor onze vloerstickers met tijdelijke belijming! Deze stickers zijn gewoon weer te verwijderen en laten geen lijmresten achter. Een ideaal product dus voor tijdelijke promotionele acties. U kunt natuurlijk ook gaan voor een vloersticker met permanente belijming. U zult dan erg lang van uw sticker kunnen genieten.

 

Metselwerk

Bent u op zoek naar een sticker voor op uw bakstenen muur? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres. Aangezien er veel verschillende metselgronden zijn, doet u er goed aan om even contact met ons op te nemen middels de mail of ons contact formulier. Op die manier leggen wij graag de juiste sticker aan u voor.

  Ondergrond baksteen

 

Ondergrond gelakt    

Gelakt

Een sticker plakken op een gelakt oppervlak is geen enkel probleem. Kies bijvoorbeeld voor onze opvallende volledig contour gesneden stickers als u uw bedrijfsnaam of slogan op wilt plakken. Ook kunt u gaan voor transparante stickers, doming stickers of herplakbare stickers. Er zijn ook allerlei speciale effecten mogelijk, zoals een matte of glanzende afwerking. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

 

 

Verflaag

Stickers plakken op een verflaag is over het algemeen goed te doen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een muursticker met een opvallende tekst of uw bedrijfslogo. Met een muursticker op de muur geeft u de ruimte gelijk een andere uitstraling. Hou er wel rekening mee dat stickers niet op elke verfsoort even goed plakken. U doet er daarom altijd goed aan om van tevoren wat extra informatie of een sample aan te vragen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

  Ondergrond verf

 

Ondergrond glas    

Glas

Een sticker plakken op glas is vrij eenvoudig, door de harde en gladde ondergrond. In ons assortiment vindt u fullcolour weersbestendige raamstickers. Deze raamstickers kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Zo kunt u gaan voor een binnenruit-sticker. Deze stickers worden op de plakzijde gedrukt en kunnen dus aan de binnenzijde van de ruit geplakt worden. Ze zijn dan nog steeds buiten goed leesbaar. Ook kunt u kiezen voor micro geperforeerd raamvinyl. Door deze kleine gaatjes kunt u nog van binnen naar buiten kijken. Vanaf de buitenkant is echter alleen uw uiting zichtbaar. U zou ook kunnen gaan voor een sticker met een statische lading. Deze zijn meerdere keren te gebruiken en zijn vooral erg geschikt voor tijdelijke uitingen. Ook een sticker van gezandstraald vinyl is een mogelijkheid. Het gezandstraalde vinyl geeft uw sticker een matte en elegante uitstraling. Er zijn dus zeker heel veel mogelijkheden als u een sticker op glas wilt plakken!

 

Vinyl

Vinyl is niet zo’n lastige ondergrond om iets op te plakken. Bij stickers plakken op vinyl, zou u kunnen denken aan een muursticker op vinyl behang of aan een mooie vloersticker op een vinyl vloer. Hoe gladder het vinyl, hoe beter de sticker zal hechten aan de ondergrond. Als het vinyl wat structuur heeft, kan het gebeuren dat u die structuur door de sticker heen ziet.

  Ondergrond vinyl

 

 

Ondergrond tegels    

Tegels

Onze stickers kunnen tevens geplakt worden op een tegelvloer of -muur. Kies voor een vloersticker (de hard-klevende variant) om een langdurig mooi resultaat te verkrijgen. Wanneer u stickers voor op uw vloertegel kiest, gelieve dan te gaan voor de antislip variant zodat niemand uitglijdt op uw mooi bestickerde tegelvloer. 

 

Papier

Een sticker plakken op papier is geen probleem met de standaard stickers van Dr. Sticker. Bij deze stickers zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een matte of een glanzende uitvoering en ook een transparante sticker is mogelijk. Ook kunt u bijvoorbeeld gaan voor onze etiketstickers of stickers op rol. Met onze handige en gebruiksvriendelijke ontwerptool kunt u alle stickers helemaal naar uw wensen aanpassen.

  Ondergrond papier

 

Ondergrond karton    

Karton

In ons assortiment vindt u onder andere papieren etiketten, die vaak gebruikt worden bij diverse kartonnen. Een sticker plakken op karton is dus geen enkel probleem. Ook onze standaard stickers plakken goed op karton. Deze stickers zijn beschikbaar in veel uitvoeringen. Op die manier krijgt u een unieke sticker die helemaal bij u past.

 

Metaal

Een sticker plakken op metaal is geen enkel probleem als u gebruik maakt van een van onze magneetstickers. Onze magneetstickers kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Een groot voordeel van deze stickers is dat u ze meerdere keren kunt gebruiken. Wilt u de magneetsticker op uw voertuig plakken? Let er dan op dat u de sticker af en toe schoonmaakt. Een magneetsticker kan er namelijk voor zorgen dat ijzerdeeltjes die op de weg liggen, worden aangetrokken door het magnetisme. Door de sticker af en toe schoon te maken, voorkomt u dat uw auto beschadigd raakt. Ook stickers met een lijmlaag kunt u plakken op metaal. Het is bij het plakken van stickers wel belangrijk om in de gaten te houden of u de sticker niet op een roestige plek plakt. Roest laat namelijk los en op een gegeven moment zal uw sticker dus ook loslaten en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

  Ondergrond metaal

 

Ondergrond textiel    

Textiel

Stickers plakken op textiel doet u met onze hoogwaardige textielstickers. U kunt deze stickers bijvoorbeeld gebruiken op een beurs of bij een vergadering. De textielstickers zijn makkelijk aan te brengen en hechten goed op de kleding. Ze zullen dus niet zomaar loslaten. Pas wel op bij het plakken van de stickers op tere stoffen. U kunt de stickers hier beter niet op plakken.


 
Wij hebben standaard meer dan 50 soorten stickervinyl op voorraad. Hierdoor kunnen wij erg veel verschillende stickers leveren. Ook lastige ondergronden zijn voor ons dus geen enkel probleem, wij kunnen voorzien in elke stickeraanvraag. Onze ervaren monteurs staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het monteren van de sticker. Zij weten precies hoe elke sticker het beste gemonteerd kan worden. Ook beantwoorden wij graag al uw vragen over het opplakken van stickers. Neem dus vooral contact met ons op als er onduidelijkheden zijn. 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »