Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Stickers met witte inkt

Stickers met witte inkt

DrSticker heeft een digitale printer die weerbestendige witte inkt kan printen. Hiermee zijn wij als sticker producent een voorloper en kunnen al vanaf 1 stuk transparante stickers met (dek)wit printen.

Online transparante stickers met witte inkt ontwerpen & bestellen

Bestel deze transparante stickers met witte inkt direct online via onze ontwerptool of vraag vrijblijvend een offerte aan.
 


Stickers met witte inkt? Is dat dan niet standaard?

Nee, dat is het zeker niet in het digitaal printen. Andere druktechnieken bieden dit ook aan, maar zijn kostbaar bij kleine aantallen (zeefdruk) of de stickers (offset druk) zijn niet weerbestendig. Met onze machine kunnen we haarscherp (1440 dpi) vanaf 1 stuk en in elk formaat en vorm stickers met witte inkt printen.
 

Maar bij welke toepassingen zou ik dan witte inkt nodig hebben?

Denk aan transparante stickers in allerlei verschillende varianten. Zoals transparant met witte kleuren in het ontwerp, maar zeker ook bij stickers op transparant die u plakt op donkere ondergronden. Door een dekwit laag onder de kleur te zetten, zorgen wij ervoor dat de kleuren 100% dekkend zijn. Heel handig als u dit plakt op donkere ondergronden of als het goed zichtbaar moet zijn op een ruit. Voor meer informatie over transparante sticker, zie transparant vinyl
 

Voorbeeld: Bovenste sticker is met dekwit, onderste niet. Sticker is zonder wit dus stuk onduidelijker


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »