Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Spoed levering tegen een lage prijs

Spoed levering tegen een lage prijs

Stel, je wilt met SPOED stickers hebben voor op je auto of voor dat ene evenement. Maar, je wilt wel stickers van hoge kwaliteit en met jouw eigen indrukwekkende ontwerp. En dat geleverd binnen 24 uur. Te veel gevraagd? Wij vinden van niet! Met onze nieuwe 24-uurs levering heb jij je stickers (tot 12 m2) de volgende werkdag in huis.

Spoed levering

Sinds onze nieuwe Zünd machine snijden wij nog sneller stickers met een perfecte afwerking en daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Zo’n machine is misschien een investering, maar wij investeren graag in kwaliteit en in de service die we onze klanten aanbieden. De Zünd machine vertoeft al enige tijd in onze productieruimte en daarom kunnen we met alle zekerheid zeggen dat een 24-uurs levering voor ons geen probleem is in Nederland! Voor België hanteren we een 48-uurs levering (zie hieronder).

 

Standaard levering

Naast de spoedlevering van 24 uur, hebben we nog eens kritisch gekeken naar onze standaard levertijden die op onze website vermeld stonden. Daar stond namelijk dat we binnen 5-7 werkdagen leveren. De praktijk leert ons echter dat we werkelijk altijd binnen 3-4 werkdagen leveren, en dat geheel gratis! Daarom willen we via deze weg onze aangepaste levertijden aan jullie vermelden. Je ziet ze hieronder.

 

 Verzendmethodes in Nederland:

Standaard levering 4 werkdagen Gratis
Spoed levering* 24 uur €40,-
Afhalen in Roosendaal 3 werkdagen Gratis
Blanco (neutrale verpakking) 4 werkdagen €2,50

*Let op: voor 13.00 besteld, volgende werkdag binnen NL geleverd (stickers tot 12m2).

 

 Verzendmethodes in België:

Standaard levering 4 werkdagen Gratis
Spoed levering* 48 uur €40,-
Afhalen in Roosendaal 3 werkdagen Gratis
Blanco (neutrale verpakking) 4 werkdagen €2,50

*Let op: voor 13.00 besteld, binnen 2 dagen in BE geleverd (stickers tot 12m2).

 

Het is heel eenvoudig. Wil jij je stickers snel in huis? Bestel de stickers online en klik aan het einde van het proces bij de verzendmethode op “Spoed levering (24 uur)” (voor België: “Spoed levering (24 uur). Je kunt natuurlijk ook even bellen of een offerte aanvragen; gelieve dan nadrukkelijk aan te geven dat het om een 24-uurs levering gaat.

 

Heb je haast of ben je gewoon erg ongeduldig? Bestel dan nu stickers met onze spoed levering (24 uur)!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »