Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Schade aan bestickering- Wat nu?

Schade aan bestickering- Wat nu?

Als u uw auto, ruit of deuren van een bestickering voorziet, hoopt u natuurlijk dat u lang plezier kan hebben van uw investering. Toch loopt u altijd het risico om de print of belettering voortijdig te beschadigen door bijvoorbeeld een ongelukje met de auto of een gebroken ruit, inbraak of vandalisme. Dit betekent echter niet dat uw bestickering meteen verloren is, het is mogelijk om uw opdruk te herstellen en er weer als nieuw uit te laten zien.

Herstellen en vervangen van bestickering
Wanneer uw bestickering is beschadigd zal eerst in kaart moeten worden gebracht waar de schade zich precies bevind en hoe erg deze is. Vaak is het niet nodig om de gehele opdruk te vervangen, u hoeft zich slechts te beperken tot het onderdeel waar de beschadiging zich bevind. Wel is het daarbij van groot belang dat het nieuw aangebrachte onderdeel naadloos aansluit bij de oude bestickering.
 

U kunt hiervoor contact opnemen met ons gezien wij nog in onze database nog kleurenschema's en materialenkeuzes hebben bewaard. Hiermee kan de opdruk zonder enige moeite opnieuw geprint en/of gesneden worden.
 

Gezien wij gebruik maken van kwalitatief goede materialen en deze door de jaren heen goed zijn door u zijn onderhouden, kan de bestickering jarenlang kleurvast blijven. U merkt dan dus bijna geen verschil tussen de nieuwe en de oude bedrukking.
 

Geduld is een schone zaak

Het is van belang dat u voldoende tijd inrekent voor de herstelwerkzaamheden. Zeker voor autobestickering is dit essentieel. Wanneer de auto zelf ook schade heeft opgelopen moet deze hersteld worden voordat er aan de belettering gewerkt kan worden. Wanneer hiermee te veel gehaast wordt, kan dit de kwaliteit van de belettering beïnvloeden of zelfs de lak van uw auto beschadigen. Opnieuw gespoten onderdelen moeten 2 tot 3 weken uitgehard zijn, voordat het opnieuw bestickerd kan worden. Bij een raambestickering dient bij nieuw geplaatste ramen de kitranden goed uitgehard te zijn. Gemiddeld is dit 3 a 4 dagen.

Verzekering bij schade aan bestickering

Het kan zijn uw bedrijfswagens verzekerd zijn tegen beletteringschade. In dit geval kunt u contact met ons en informeren naar de kosten voor het vervangen of herstellen van de bestickering. Dit bedrag kan vervolgens bij de verzekeringsmaatschappij in rekening worden gebracht. Weet u niet zeker of u wel of niet verzekerd bent? Bij de meeste maatschappijen valt bestickering onder de categorie ''later ingebouwde accessoires'', dit zijn alle onderdelen en applicaties die niet tot de basisuitrusting van uw auto behoren en ook niet afkomstig zijn van de autofabrikant. Deze accessoires zijn over het algemeen tot een bepaald bedrag gratis meeverzekerd, is uw belettering duurder, dan is een aanvullende verzekering benodigd. Bij schade aan raambeletteringen op uw winkelpand zit dit vaak in een aparte glasverzekering.


Schade aan uw bestickering? Kom bij DrSticker op spreekuur en wij zullen zorgdragen voor een goede behandeling.


Op zoek naar een nieuwe bestickering?
 

Zuster Sticker

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »