Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Plakletters & snijvinyl

Plakletters & snijvinyl

DrSticker adviseert u graag over de juiste keuze voor materialen of technieken, met deze keer plakletters & snijvinyl

Plakletters / snijvinyl

Plakletters en snijvinyl is hetzelfde materiaal. Verschil in benaming op onze website is om te benadrukken dat plakletters uitgesneden letters zijn en snijvinyl uitgesneden ontwerpen. Beide worden uitgesneden uit een 1 kleur (sticker)vinyl.
 

Uitgesneden uit 1 kleur stickervinyl

Het ontwerp wordt dus uitgesneden uit 1 kleur stickervinyl dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren / kwaliteiten, zie hier de mogelijkheden.  De grote voordelen van deze materialen zijn dat deze langer kleurecht zijn ten opzichte van full colour geprinte stickers.   Daarbij zijn er ook speciale kleuren mogelijk zoals fluorescerend , reflecterend, chroom, carbon enz.  Nadeel is wel dat er enkel een kleuropbouw mogelijk is van 1 kleur tegelijk.  Daarbij is ook niet ieder kleur beschikbaar in de stickervinyl, er dient dus altijd een keuze gemaakt te worden uit standaard kleuren.  
 

Enkele voorbeelden snijvinyl

Plakken is simpel

De uitgesneden plakletters / snijvinyl worden afgewerkt met een speciale applicatielaag, waardoor plakken simpel is. Door deze aanbreng laag kunt u het geheel in 1 keer aanbrengen (dus niet letter voor letter) . Bekijk hier de gemakkelijke plakhandleiding

 

Conclusie

Zoek je een mooie oplossing voor belettering voor bijvoorbeeld uw auto, boot, muur of reclamebord en mag dit worden uitgevoerd in 1 standaard kleur. Kies dan voor plakletters / snijvinyl; zo heeft u de mogelijkheid tot keuze van speciale effecten (zoals reflecterend) en blijven de kleuren langer kleurecht dan bij geprinte stickers.

Plakletters kunt u online ontwerpen en bestellen. Voor een ontwerp uit te snijden uit snijvinyl adviseren wij een offerte aan te vragen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »