Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es
Blogs

Spoed levering tegen een lage prijs

Spoed levering tegen een lage prijs

Stel, je wilt met SPOED stickers hebben voor op je auto of voor dat ene evenement. Maar, je wilt wel stickers van hoge kwaliteit en met jouw eigen indrukwekkende ontwerp. En dat geleverd binnen 24 uur. Te veel gevraagd? Wij vinden van niet! Met onze nieuwe 24-uurs levering heb jij je stickers (tot 12 m2) de volgende werkdag in huis.

Schade aan bestickering- Wat nu?

  • Geplaatst op
  • Door Albert Vlamings
  • Geplaatst in Schade
Schade aan bestickering- Wat nu?

Als u uw auto, ruit of deuren van een bestickering voorziet, hoopt u natuurlijk dat u lang plezier kan hebben van uw investering. Toch loopt u altijd het risico om de print of belettering voortijdig te beschadigen door bijvoorbeeld een ongelukje met de auto of een gebroken ruit, inbraak of vandalisme. Dit betekent echter niet dat uw bestickering meteen verloren is, het is mogelijk om uw opdruk te herstellen en er weer als nieuw uit te laten zien.

Vloerstickers: trek jij voortaan de aandacht?

Vloerstickers: trek jij voortaan de aandacht?

De vloersticker is een effectieve vorm om je doelgroep te bereiken. Bij het gebruik van een vloersticker weet je zeker dat de boodschap opvalt. Op de winkelvloer zijn ze goed te gebruiken om je klant te wijzen op acties, producten en aanbiedingen. Je stuurt je ontwerp of foto op en jouw eigen vloersticker komt de printer uitgerold. Als je nog geen eigen ontwerp hebt, kan je ook een standaard uitvoering zoeken!

Vier tips om uw carwrap lang mooi te houden

  • Geplaatst op
  • Door Albert Vlamings
  • Geplaatst in carwrap
Vier tips om uw carwrap lang mooi te houden

Een carwrap is een efficiënte en originele manier om aandacht te trekken voor uw project of uw bedrijf. Het is daarbij echter wel van belang dat uw wrap er door de jaren heen mooi en verzorgd uit blijft zien. Wij geven u hiervoor 4 tips!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »