Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Lichaam bestickeren, the black tape project

Lichaam bestickeren, the black tape project

Een auto inpakken met sticker folie kijkt niemand meer raar van op. Maar je blote lichaam volledig beplakken met stickers in plaats van kleding is niet iets alledaags. Het Amerikaanse Black Tape Project brengt hier verandering in.

Lichaam bestickeren

Over de gehele wereld verspreid dit extravagante visuele project zich al via de (sociale) media. Traditionele mode wordt volledig op zijn kop gezet. Grenzen worden volledig doorbroken met deze creatieve manier van het bestickeren van je lichaam. Het Black Tape Project is een experiment dat probeert op een sensuele manier de menselijke vormen weer te geven. Het is een ultieme combinatie tussen innovatie en verleiding.
 

Joel Alvarez

Initiatiefnemer van dit Black Tape Project is Joel Alvarez. Deze kunstenaar uit Miami beschrijft het project al een belichaming van het nachtleven van Miami. Het sticker materiaal is eigenlijk gewoon van een soort elektrische tape. Van een simpel materiaal wordt je lichaam dus omgetoverd tot een uniek kunstwerk.
 

Doorbraak

De echte doorbraak van dit Black Tape Project kwam in 2011 toen het FHM tijdschrift het celebrity model Vida Guerra in een Black Tape outfit op de cover heeft gezet. Daarna hebben allerlei bekende DJ's als Michael Bay, Rick Ross, Omarion, Carl Cox, Steve Aoki, Black Tape modellen ingezet in hun shows. Een groot succes waardoor het van Miami is overgewaaid naar steden in de Verenigde Staten als Las Vegas, New York en diverse landen in Europa.
 

Via de website is dit project in te huren, van ontwerper en modellen tot je eigen Black Tape make-over incl foto en video reportage. De facebookpagina van het Black Tape project staat vol met inspirerende foto's en video's die een goede indruk geven wat er allemaal met deze lichaams bestickering mogelijk is. 

Video: Claudia Sampedro Black Tame

Zelf online stickers bestellen?

Ga direct aan de slag in de ontwerptool of vraag vrijblijvend een offerte aan


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »