Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Het kan nog: Bespaar nu geld en energie met onze raamfolies!

Het kan nog: Bespaar nu geld en energie met onze raamfolies!

Ooit gehoord van fiscaal voordeel na het aanbrengen van raamfolies bij je bedrijf of vereniging? Van dit voordeel kun je nog genieten, maar niet voor lang meer! Lees snel meer over deze geweldige manier van geld besparen met behulp van de EIA-regeling en energie besparing.

Geld besparen door energie-investeringsaftrek (EIA) regeling

Hoe zit het precies? De EIA is een fiscale aftrekregeling die financieel voordeel biedt aan ondernemers die investeren in duurzame energie en energiebesparende bedrijfsmiddelen. Naast de afschrijving, kan je van de energiezuinige investeringen een extra bedrag aftrekken van de winst. Voor de winst over 2017 is dit 55% van je investering.

 

Let op: Een aanvraag kan je nog tot 1 september 2017 indienen!*

 

Hoe kan Dr. Sticker hierbij helpen?

De zonwerende raamfolies van Dr. Sticker vallen onder energiebesparende bedrijfsmiddelen. Dit komt doordat de zonwerende raamfolies de temperatuur in een ruimte tot op zekere hoogte constant houdt. Hierdoor hoeft de airco in de zomer minder hard of helemaal niet aan, en in de winter kan de verwarming uit blijven. Lager energieverbruik is een logisch gevolg. Een lager energieverbruik draagt bij aan duurzaam ondernemen en het zorgt voor geld besparing aangezien de elektriciteit- en verwarmingskosten beperkt worden.

 

Onze raamfolies die geld én energie besparen

Onze zonwerende raamfolies beschikken over UV-absorbers die de temperatuur in een ruimte tot wel 7 graden verlagen. Daarnaast hebben de raamfolies een isolerende werking. Na het aanbrengen van de raamfolies merk je meteen verschil!

 

Wij bieden diverse soorten zonwerende raamfolies aan, met verschillende tinten en spiegelingen. Voor advies, kan je het best bellen naar +31 165 534026 of een offerte aanvragen (binnen 24 uur reactie).

 

Direct bestellen?

Bestel de zonwerende raamfolies hier online en kies uit:

    -     Zonwerend zilver raamfolie

    -     Zonwerend neutraal raamfolie

    -     UV-werende raamfolie

 

*Meer informatie over de energie-investeringsaftrek (EIA) vind je hier en hier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »