Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Een veilige werkvloer met vloerbelijning

  • Geplaatst op
  • Door DrSticker
  • Geplaatst in Vloerbelijning
Een veilige werkvloer met vloerbelijning

In een magazijn of werkplaats is vloerbelijning onmisbaar. Met vloerbelijning markeert u gebieden. Bijvoorbeeld wanneer er alleen met de heftruck in bepaalde zones gereden mag worden, om deze bijvoorbeeld af te scheiden van het loopgedeelte. Zo draagt de Vloerbelijning bij aan de veiligheid op de werkvloer.

Een veilige werkvloer met vloerbelijning

In een magazijn of werkplaats is vloerbelijning onmisbaar. Met vloerbelijning markeert u gebieden. Bijvoorbeeld wanneer er alleen met de heftruck in bepaalde zones gereden mag worden, om deze bijvoorbeeld af te scheiden van het loopgedeelte. Zo draagt de Vloerbelijning bij aan de veiligheid op de werkvloer. Voor het efficiënt indelen van uw magazijn is vloerbelijning de perfecte optie, zo zorgt het er bijvoorbeeld voor dat er geen pallets met spullen op plekken terecht komen waar deze niet horen. Hierdoor draagt het bij aan het “lean” maken van uw magazijn en zorgt het voor een goede doorstroom in de werkplaats.

 

 

Durastripe vloerbelijning kopen?

Heeft u voor uw magazijn of werkvloer vloerbelijning nodig? Dan kunnen wij u bij Dr. Sticker daar zeker bij helpen! In het assortiment van Dr. Sticker heeft u de keuze uit zes verschillende soorten vloerbelijning. De vloerbelijning kunt u gebruiken voor het overzichtelijk, gestructureerd en veilig maken van uw magazijn of werkvloer. Daarnaast vindt u in het assortiment verschillende soorten standaard vormen vloerbelijning die u kunt bestellen in zeven verschillende kleuren.

 

 

X-Treme

Durastripe X-treme is de sterkste vloerbelijning op de markt. Hierdoor is hij erg geschikt voor het belijnen van fabrieken, magazijnen en anders ruimtes waar veel en zwaar heftruck verkeer is. Zelfs draaien op deze tape kun je doen zonder dat deze beschadigt.

• Sterke vlakke bovenlaag

• Afgeschuinde randen

• Bestand tegen draaien en wringen van Heftruck banden

• Makkelijk te onderhouden en schoon te maken

Nu Durastripe X-treme bestellen

 
Supreme V

Heb jij een grove of beschadigde vloer? Voor de Durastripe Supreme V vloer belijningstape is dit geen probleem. Geschikt voor het belijnen van magazijnen, werkplaatsen en andere ruimtes waar de tape tegen een stootje moet kunnen. Een erg duurzame variant vloerbelijning van topkwaliteit.

• Flexibele sterke lijmlaag voor minder perfecte vloeren

• Afgeschuinde kanten om schade te voorkomen

• Licht profiel in toplaag

• Tot 86 cm breed

Nu Durastripe Supreme-V bestellen

 
Mean Lean

Wanneer je op zoek bent naar vloerbelijning voor fabrieken, magazijnen en ruimtes met een vlakke vloer waar palletverkeer en/of licht heftruckverkeer is kies dan voor de Durastripe Mean Lean vloerbelijningen. De beste prijs/kwaliteitsverhouding die er op de markt is.

• De meest economische oplossing

• Bestand tegen draaien en wringen van Heftruck banden

• Dunste versie van alle DuraStripes

• Makkelijk te onderhouden en schoon te maken

Nu Durastripe Mean Lean bestellen

 
Outdoor

Zoals de naam het al verteld is de Durastripe Outdoor vloerbelijning geschikt voor buiten gebruik. Deze type vloerbelijning is opgewassen tegen weer en wind. Daarnaast is hij geschikt om te plakken op oneffen ondergronden. Erg geschikt om bijvoorbeeld wachtrijen of verkeersroutes te uit te zetten.

• Lijmlaag bestand tegen lage temperaturen

• Ontwikkeld voor gebruik buiten en andere zware omgevingen

• Makkelijk te onderhouden en schoon te maken

Nu Durastripe Outdoor bestellen

 
Cold Storage

Op zoek naar vloerbelijning die geschikt is voor koelcellen, vriescellen of vochtige omgevingen? Dan is de Durastripe Cold Storage de perfecte oplossing voor u.
Ook is dit type vloerbelijning geschikt om te plakken over licht beschadigde vloeren.

• Lijmlaag bestand tegen lage temperaturen

• Bestand tegen draaien en wringen van Heftruck banden

• Afgeschuinde randen

• Makkelijk te onderhouden en schoon te maken

Nu Durastripe Cold Storage bestellen

 

Welke kleuren vloerbelijning zijn er verkrijgbaar?

De vloerbelijningen van Durastripe zijn bij DrSticker verkrijgbaar in verschillende kleuren. De verkrijgbare kleuren verschilt per type vloerbelijning, bij de producten in de webshop kun je vinden in welke kleuren deze verkrijgbaar is.

Hieronder een volledig overzicht van de beschikbare kleuren:

 Wat betekenen kleuren vloerbelijning?

De betekenissen van de vloerbelijningen is eigenlijk aan uzelf om deze in te delen.

Ondanks dat u het eigenlijk zelf moet bedenken, hebben we wel een overzicht met de meestgebruikte betekenissen van de kleuren vloerbelijning.

 

 

Vloerbelijningen vergelijken

U kunt op de productpagina's van X-Treme, Supreme V, Mean Lean, Outdoor en Coldstorage een uitgebreide omschrijving vinden en meerdere afbeeldingen van de soort vloerbelijningen.
Dit u het beste kunt gebruiken voor de verschillende ondergronden. Via deze manier wilt Dr. Sticker u graag online het beste advies geven, zodat u de juiste soort vloerbelijning besteld.

 

Zeker weten dat u de goede vloerbelijning besteld, neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

 

 

Zelf makkelijk veel lijnen monteren?

Heeft u een groot magazijn of werkvloer en moet u veel lijnen monteren? Dan heeft u de mogelijkheid om de vloerbelijning applicator bij Dr. Sticker te bestellen. Via de applicator is het gemakkelijk lange runs te maken en zult u sneller en efficiënter uw lijnen monteren. Zo zult u veel tijd besparen met het monteren van uw lijnen.

 

 

Vloerbelijning laten monteren?

Op zoek naar vloerbelijning maar zelf niet de capaciteit of kennis in huis om deze zelf te plakken?
Geen Probleem, laat uw vloer voorzien van vloerbelijning door onze experts. Neem hiervoor contact met ons op!

 

Een specifieke vraag?

Heeft u een specifieke wens die u niet kunt aangeven via de webshop van Dr. Sticker? Dan heeft u de mogelijkheid om bij Dr. Sticker gratis en vrijblijvend een offerte aan te vragen. U ontvangt de offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »