Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Duurzaam restylen? Het kan met Interieurfolie!

Duurzaam restylen? Het kan met Interieurfolie!

Duurzaam restylen? Het kan met Interieurfolie!

Trends in interieur design veranderen tegenwoordig bijna net zo snel als in de mode industrie. Vandaag de dag wordt ook duurzaamheid het interieur een belangrijk onderdeel. Vooral bedrijven zijn op zoek naar een duurzame manier om het interieur van hun pand aan te passen. Natuurlijke materialen zijn hierbij zeer gewild, maar het aankopen van een volledige set aan nieuw meubilair is geen duurzame oplossing, zeker als het al aanwezige meubilair verder nog in een prima staat is. 

 

Voor een duurzame kantoorinrichting is het belangrijk om te kiezen voor een circulaire kantoorinrichting in plaats van een lineaire inrichting. Hiermee wordt bedoeld dat er niet wordt geïnvesteerd in duur nieuw meubilair, maar in circulaire kantoormeubels. Dit zijn meubels die preventief onderhouden worden of tweedehands kantoormeubelen die worden teruggekocht. Dit in lijn met een geheel circulaire kantooromgeving, waarbij de ‘cirkel’ rond gemaakt wordt door alle grondstoffen te hergebruiken of recyclen.   

 

Heeft u al meubilair in uw pand dat nog in goede staat is, maar bent u toe aan een nieuwe uitstraling? Ook dan is circulair kantoormeubilair een geschikte oplossing. Geef uw al bestaande meubels een make-over door gebruik te maken van interieurfolie. Met een ruime keuze aan folies, van houtlook tot betonlook en van basic tot over-the-top, is er altijd wel een folie die geschikt is voor uw toepassing.

 

 

 

Door uw meubels, wanden of zelfs keuken te beplakken met interieurfolie geeft u deze een compleet nieuwe loog op een eenvoudige, voordelige en duurzame manier. Enkele voordelen van interieurfolie ten opzichte van het verven of het volledig vervangen van meubels zijn:

 

- Het hergebruik van uw meubilair draagt optimaal bij aan duurzaam ondernemen. 

- Interieurfolies bevatten geen schadelijke stoffen, zo maken deze geen gebruik van zware metalen of schadelijke weekmakers.

- renoveren zonder stof, lawaai of stank overlast. Doordat de folies niet hoeven te drogen minder lang overlast tijdens en na het monteren

- Robuust, de folies hebben een hoge schok- en krasbestendigheid door hun diktes.

- De folies zijn water, hitte- en vuilbestendig.

- Eco-friendly.

 

Onze PVC interieurfolies hebben een voelbare structuur waardoor zij haast niet van echt te onderscheiden zijn. De voelbare nerven in de houtlook folies of ruwe textuur van folies met een steenlook zorgen ervoor dat niet alleen het oog de folies als echt ervaart maar ook de tast. 

 

Bovendien zijn de folies ook op vlakke wanden en een grote verscheidenheid aan andere vlakke ondergronden toepasbaar. Niet alleen de meubels, maar het gehele interieur kunnen zo gerestyled worden. Maak bijvoorbeeld van uw saaie tafel een tafel met een fraaie marmer look. Geef de kastenwand op uw kantoor een totaal nieuwe en moderne uitstraling en kies voor een van onze basic kleuren, of geef juist de saaie grijze muur een houtlook. 

 

Kortom, er zijn zeer veel mogelijkheden met interieurfolies. Wij helpen u graag met het vinden van een passend advies voor uw situatie. Montage op locatie is ook mogelijk, onze ervaren monteurs zijn namelijk getraind in het aanbrengen van deze interieurfolies.

 

Bekijk al onze verschillende interieurfolies op deze pagina, of neem voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via [email protected] of bel voor telefonisch contact naar +31(0)165 53 40 d26 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »