Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Dr.Sticker wint vakprijs Sign+ award

Dr.Sticker wint vakprijs Sign+ award

Dr. Sticker heeft de Sign+ award gewonnen in de categorie indoor Signage. Deze prestigieuze award uitgereikt in Media plaza Utrecht is een tweejaarlijkse vakprijs voor de sign- en displaybranche die wordt georganiseerd door het vakblad Sign+ Magazine

Dr.Sticker wint vakprijs Sign+ award

Dr. Sticker de Sign+ award gewonnen in de categorie indoor Signage. Deze prestigieuze award uitgereikt in Media plaza Utrecht is een tweejaarlijkse vakprijs voor de sign- en displaybranche die wordt georganiseerd door het vakblad Sign+ Magazine

Sign+ Award

De Sign+ award is een vakprijs sinds 2002 dat dit jaar voor de 7de keer werd georganiseerd. Binnen deze award zijn er 5 catergorien; Indoor Signage, Outdoor Signage, Architectural Signage, Voertuigbelettering, Tentoonstellings- en evenementenbouw.  Elk bedrijf actief binnen de signbranche kan met zijn eigen project genomineerd worden door een vakjury. Voor elke catergorie kiest de vakjury 2 of 3 genomineerden. 

Uit deze genomineerden heeft de vakjury 31 oktober 2014 op een feestelijke avond in Media plaza Utrecht bekend gemaakt dat Dr.Sticker de catergorie Indoor Signage heeft gewonnen met hun project E-sites signage breda.

 

Het project

Het nieuwe kantoor van E-sites is gevestigd op de Triple O campus te Breda. Het interieur staat voor het enthousiasme van internet en innovatie. De kernwaarden van E-sites – ‘samen’, ‘continu’ en ‘overtreffend’ – zijn terug te vinden in het gebouw. Kortom een uniek inspirerend kantoor. De opdracht was om de drie kernwaarden uitgebeeld door lijnen (2 witte en 1 rode) door heel het pand door te trekken (800 meter aan lijnen). Beginnend vanaf het trappenhuis, doorlopend over vloeren en muren, verdeeld over twee verdiepingen. De rode en witte stickerlijnen leiden bezoekers langs creatieve brainstormruimtes, testlab en andere inspirerende ruimtes. Daarnaast is diverse andere signing aangebracht; aanduiding van ruimtes, glazen deuren/wanden voorzien van glasfolies en maken van scrumborden (planborden)..

Commentaar van de vakjury was: Gedurfd concept, goed over nagedacht. Met gebruik van relatief weinig materiaal is hier een maximaal effect bereikt. In die zin vernieuwend. Niet direct imponerend, maar zeer functioneel en effectief. Wijst niet alleen de weg, maar werkt verbindend in het gebouw. Technisch best lastig door de vele verschillende ondergronden. Ook is goed nagedacht over het lettertype, met open letters en sterke kleurcontrasten.


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »