Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

3M Di-NOC folie

3M Di-NOC folie

3M DI-NOC biedt een nieuwe manier om uw interieur of exterieur een nieuwe look te geven.

3M DI-NOC folie

3M DI-NOC biedt een nieuwe manier om uw interieur of exterieur een nieuwe look te geven. Bent u opzoek naar een stijlvol nieuw interieur kies dan voor de 3M DI-NOC folie. Deze 3M DI-NOC folie is perfect om gebouwen te renoveren, meubels & decors te restylen en deuren een andere uitstraling te geven. Binnen een korte tijd is uw kantoor, winkel, huiskamer, balie, hal of wachtkamer veranderd in een compleet nieuw design.
 

Echte look and feel

De warmte van een houtnerf. Het gladde uiterlijk van metaal. De frisheid van natuursteen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de creatieve vrijheid die DI-NOC decoratie folies u kan bieden. Met DI-NOC van 3M creëert u een fraaie uitstraling van uw interieur oppervlakken, geheel naar eigen wens.

3M DI-NOC folie word gebruikt door designers en architecten in de hele wereld als decoratief materiaal. Deze afwerking geeft u een bijna eindeloze creatieve vrijheid, u kunt bijvoorbeeld kiezen uit de stijlen wood, metallic, leather, abstract, stone, carbon en nog honderden andere stijlen. Met meer dan 500 designs biedt 3M u volop keuze en kunt u uw creativiteit er flink op los laten.


Heeft u een project aanvraag? Neem dan contact met ons op via mail [email protected] 

Of wilt u zelf aan de slag met deze folie, bestel dan via onze webshop 


Laat je verder inspireren in de mogelijkheden en bekijk hier de brochure van 3M Di-NOC

Bekijk hier de technische specificaties van het aanbrengen van 3M Di-noc
 


Montage & kwaliteit

Alle 3M folies laten zich snel, stil en schoon toepassen op verschillende ondergronden, waaronder hout, kunststof en aluminium. Dit biedt grote voordelen als bestaande ruimtes moeten worden gerenoveerd of opnieuw ingericht. Kantoren, maar ook hotels en restaurants, kunnen met een zo min mogelijke verstoring van de dagelijkse werkzaamheden snel en effectief worden voorzien van een nieuwe stijl. Een compleet ander interieur in een mum van tijd dat is waar de 3M DI-NOC folie voorstaat.

De 3M DI-NOC folie is snel aan te brengen door de eenvoudige applicatie van de 3M Comply™ Adhesive Technology. Het laat lucht ontsnappen door dunne luchtkanaaltje in de lijmlaag voor een snelle applicatie, vrij van luchtbubbeltjes en de kleefkracht blijft bijna op elke ondergrond optimaal.

De zelfklevende folies zijn van hoge kwaliteit en u kunt uw ontwerpen snel verwerken. 3M DI-NOC folies zijn betrouwbaar, duurzaam en goed vervormbaar. Ook ronde oppervlakken denk bijvoorbeeld aan balies kunt u dus eenvoudig voorzien van een compleet andere uitstraling. 

Montage is dus door u zelf mogelijk, maar wij bieden het ook aan dat montage door ons kan gebeuren.

Onderhoud & verwijderen

Reiniging van de DI-NOC folie kan doormiddel van een zachte doek met water en sop. Bij erge vervuiling kunt u water en sop met een temperatuur tot 80 graden gebruiken. In extreme situaties kunt u de 3M Film Cleaner verdund met water gebruiken. Als u de folie wilt verwijderen is dat mogelijk, De 3M DI-NOC folie is verwijderbaar met behulp van warmte en/of stoom.
 

Realistisch

DI-NOC folie creëert op realistische wijze de effecten van natuurlijke materialen , met een onvoorstelbare gelijkenis. DI-NOC levert de look & feel die u wilt, tegen een prijs die vele malen goedkoper is dan het natuurlijke design.
 

Duurzaamheid

DI-NOC folie heeft een perfecte weerstand tegen water, vuil en slijtage. Voor deze folie is gebruik gemaakt van de geavanceerde technieken van 3M. Met 12 jaar garantie voor gebruik binnenshuis en 5 jaar voor buitengebruik, toont 3M de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van het product.
 

Waarom kiest  u voor 3M DI-NOC folie?

Het is een lichtgewicht en zelfklevend folie die aangebracht kan worden op locatie en op bestaande ondergronden. Het bespaart u arbeidskosten en materiaalkosten in vergelijking met het aanbrengen van natuurlijke materialen. Dankzij de sterke gelijkenis tussen DI-NOC folie en de natuurlijke materialen blijft u de uitstraling behouden. Met DI-NOC producten creëert u een complete nieuwe stijl, snel en tegen lage kosten.
 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »