Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es
Dr.Sticker blog / Uitleg over soorten en technieken

Welke sticker moet ik kiezen?

Welke sticker moet ik kiezen?

Bij Dr.Sticker zijn wij trots op het feit dat wij een groot aantal verschillende materialen aanbieden, voor iedere toepassing hebben wij wel een geschikt materiaal. Ben je op zoek naar stickers maar weet je niet precies welk materiaal het beste geschikt is voor jouw toepassing? Lees dan snel verder en leer alles over onze materialen.

Doming stickers: uniek 3D-effect zorgt voor echte eyecatchers

Doming stickers: uniek 3D-effect zorgt voor echte eyecatchers

Zoek je stickers die echte eyecatchers zijn? Die voor een luxe uitstraling zorgen? Bestel dan doming stickers. Door de bolle lens op de sticker krijg je een uniek 3D-effect. Ideaal om je logo of tekst perfect uit te laten komen. Doming stickers zijn bovendien weerbestendig en dus ook geschikt voor buitengebruik. Ze worden dan ook veel ingezet bij voertuigreclame. We vertellen je in dit artikel enkele voordelen en geven je gave ideeën ter inspiratie. En het mooie is: doming stickers zijn helemaal niet duur en in onze ontwerptool al te bestellen vanaf 10 vellen.

Samen tegen Corona: ‘houd 1,5 meter afstand’ vloerstickers, posters en meer

Samen tegen Corona: ‘houd 1,5 meter afstand’ vloerstickers, posters en meer

Het is van enorm belang dat we ons goed houden aan de richtlijnen tegen COVID 19 opgelegd door het RIVM. Daarom hebben we een aantal producten bedacht welke ondernemers kunnen gebruiken tijdens deze lastige periode, waarbij sociale afstand van 1,5 meter verplicht gehanteerd dient te worden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »