Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Banier vlaggenmast, kantelbaar

€482,00 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Banier vlaggenmast, hijsbare banierhouder
Deze vlaggenmast geschikt voor banieren heeft een speciale hijsbare banierhouder, waardoor deze vlaggenmast ideaal om een banier gemakkelijk te wisselen (zonder te kantelen). Het perodieke banier wisselen kan nu veel sneller en veiliger, zonder dat de mast gekanteld dient te worden.
Overigens is het nog steeds mogelijk om de vlaggenmast te kantelen indien noodzakelijk.

TIP Kies voor de optie lierbediening, hiermee verwisseld u nog sneller uw banieren.

Deze vlaggenmast leveren wij inclusief
- Thermisch verzinkt nastelbaar kantelanker
- Mastknop
- Contragewicht speciaal
- Banierhouder . hijsbaar met aluminium uithouder
- Speciale bannierringen
- Montage instructie 
- Optioneel met lierbediening

Levertijd & prijs
Levertijd is in overleg. Levering meerprijs elk volgende mast 10 euro incl btw
Meerprijs levering Belgie en Duitsland: 75 euro incl btw

Welke lengte?
Onze aanbeveling is om de top van de mast een meter hoger te laten uitkomen dan het hoogste punt van het gebouw. 
 

Kleur vlaggenmast
Standaard leveren wij deze mast in de kleur wit RAL 9010, echter tegen extra toeslag is het mogelijk deze vlaggenmast te laten uitvoeren in uw eigen gewenste RAL kleur. Wenst u een eigen kleur vlaggenmast, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de meerprijs

Montage en plaatsing
De mast is eenvoudig te plaatsen via deze gemakkelijke handleiding. Maar plaatsing door onze VCA gecertificeerde monteurs is ook mogelijk. Wanneer u gebruik wilt maken van plaatsing door onze monteurs neem hou dan rekening met de volgende algemene plaatsingsvoorwaarden

Kwaliteits en milieueisen
Wij voldoen met onze vlaggenmasten en de manier van produceren aan de hoogste kwaliteitseisen. De productie van de masten is ISO 9001 gecertficeerd voorde kwaliteit van het product en ISO 14001 gecertificeerd vanwege de milieuvriendelijke manier van produceren. 
De vlaggenmasten zijn getest op sterkte door SP (Swedisch national testing and reseach institute).
Op aanvraag kunnen wij testrapporten digitaal toesturen.

10 jaar garantie
Onze fabrikant biedt 10 jaar garantie op het mastprofiel en het thermisch verzinkte kantelanker. Toegekende claims worden gehonoreerd middels vervanging van de mast. De garantie omvat fabricagefouten, materiaalfouten zoals beschadigingen in het materiaal, of in de dimensies of andere details van het anker. 

De garantie dekt geen schade als gevolg van natuurrampen. Accessoires zoals mastknoppen, vlaggenkoord, liersystemen en andere losse onderdelen maken geen deel uit van de aanspraak op garantie. De garantie strekt zich evenmin uit over gevallen die door verzekering zijn afgedekt, zoals opstal- aansprakelijkheids of motorrijtuigenverzekering, of in geval van incorrecte montage/assemblage. Kosten van demontage en montage en/of vrachtkosten vallen niet onder de garantie. 

Nacontrole 
Het is erg belangrijk om na 3 maanden alle moeren na te trekken met de daarvoor geschikte steek/ringsleutel (30). Vervolgens adviseren wij om het ankerwerk te controleren door de moeren minstens 1 keer per jaar na te trekken. Tevens adviseren wij om het hijskoord, de kikker, het contragewicht, het liersysteem en de mastknop eens per jaar te controleren op werking. 

Claims 
Om claims soepel af te kunnen wikkelen, verzoeken wij om fotomateriaal van de betreffende onderdelen of beschadiging, het anker, alsmede het serienummer. Het serienummer stelt ons in staat de productiedatum terug te vinden en is te vinden op een label aan de binnenzijde van de mastvoet. Na ontvangst worden de details geanalyseerd en berichten wij u zo spoedig mogelijk over een passende oplossing. In sommige gevallen kan het zijn dat wij u verzoeken de beschadigde onderdelen op te sturen voor verdere analyse. In gevallen waarin schade of letsel door een vlaggenmast is ontstaan, adviseren wij u de claim naar uw verzekeraar te zenden

Aanbevolen baniervlagmaat
Mastmaat 6 meter : Vlagmaat 100 x 300 cm
Mastmaat 7 meter : Vlagmaat 100 x 300 cm of 120 x 350 cm 
Mastmaat 8 meter : Vlagmaat 120 x 350 cm of 120 x 400 cm
Mastmaat 9 meter : Vlagmaat 120 x 450 cm 
Mastmaat 10 meter : Vlagmaat 120/150 x 450 / 500 cm 
Mastmaat 12 meter : Vlagmaat 120/150 x 500 cm 

Vuistregel baniermaat: Onderzijde banier mag niet onder de helft van de mastlengte komen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »