Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Backdrop

€36,50 Incl. btw
Aantal:
Snelle levering mogelijk
Gratis afbeelding controle
Op rekening bestellen mogelijk
Invoice Cash Pin

Wilt u een unieke sfeer creëren op het podium van uw evenement? Met een Backdrop met een eigen ontwerp is dit een gegarandeerd succes! Een Backdrop wordt ook wel een podiumdoek of theaterdoek genoemd. De Backdrop is eenvoudig te bestellen bij Dr. Sticker in de webshop.
 

Omschrijving Backdrop

De Backdrop bestaat tot 310 centimeter uit Dekostof 205gr./m2 en heeft een B1 brandcertificering. Dit is de mooiste oplossing voor de Backdrop. Het voordeel hiervan is dat het doek mat is, waardoor de verlichting van het podium niet weerkaatst wordt. Wanneer u een grotere afmeting nodig hebt wordt de Backdrop geproduceerd met Decotex UV200gr./m2. Dit is een soortgelijk materiaal als de Dekostof met een maximale rolbreedte van 5 meter. Uw eigen ontwerp wordt er met behulp van UV inkt opgedrukt. UV inkt is een speciaal soort inkt wat na het printen gelijk wordt blootgesteld aan UV straling. Hierdoor verhardt de inkt direct in een soort plastic, waardoor de print van hoge kwaliteit en watervast is. De Backdrop wordt standaard afgewerkt met omzoomde randen en ringen. De backdrop is in standaardmaten tot een maximaal formaat van 300 x 300 cm makkelijk te bestellen via de webshop. Groter formaat nodig of een andere afwerking? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via telefoon of mail. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur bereikbaar.
 

Al onze producten worden op bestelling op maat gemaakt of op maat gesneden, derhalve kunt u producten die bij Dr.Sticker besteld zijn niet meer retourneren.

Specificaties Backdrop

Materiaal:  Dekostof 205gr./m2 of Decotex UV200gr./m2
Brandwerend: B1 certificering
Bedrukking: UV inkt
Formaat: Elk gewenst formaat mogelijk, standaardmaten zijn makkelijk te bestellen via de webshop
Afwerking: Zomen en Ringen
Indoor/Outdoor:  Indoor
Accessoires: Spanstieken / Tie-wraps

Let op: De spanstieken/Tie-wraps worden niet standaard meegeleverd en moeten er los bij besteld worden!
 

Ontwerp Backdrop:

Uw ontwerp kunt u aanleveren als JPG, JPEG, EPS of Pdf-bestand. Deze kunt u makkelijk in laden via het bestelformulier op de site.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »