Email: [email protected] Preguntas? Contacte Dr. Pegatina! +49 211 38789298 nl be de fr uk es

Makkelijk stickers verwijderen?

Makkelijk stickers verwijderen?

Het verwijderen van stickers lijkt een vervelend en tijdrovend werk. Echter met de juiste kennis en middelen die voorhanden zijn hoeft dit niet zo te zijn. DrSticker geeft tips voor het gemakkelijk verwijderen van stickers.

Hoe verwijder je stickers?

Vergeet de goedbedoelde huishoudelijke tips die je krijgt van je oma, zoals een sticker insmeren met pindakaas of sinaasappelschil om deze gemakkelijk te verwijderen. Dit is namelijk onzin! Stickers zijn gemaakt om goed op de ondergrond te plakken, maar wat nu als je de sticker weer wilt verwijderen. Afhankelijk van hoe lang de sticker al opgeplakt zit en op wat voor type ondergrond de sticker is geplakt kan het zijn dat het verwijderen van de stickers wat lastig is. Daarom geeft Dr.Sticker advies!

 

 

Sticker verwarmen met föhn of verfbrander (heatgun)

Verwarm de sticker dusdanig dat de lijmlaag weer zacht/ soepel wordt, hierdoor kan je de sticker gemakkelijk eraf trekken. Gebruik hier voor een föhn of verfbrander (heatgun). Let wel op: Dat je niet te warm gaat stoken (zeker met een heatgun oppassen). Te warm stoken kan betekenen dat er kromtrekking, lakschade of ruitbreuk kan ontstaan.

 

Sticker verwarmen met een behangafstomer

Zeker voor grotere vlakken is een behangafstomer een gemakkelijk middel. De behangafstomer zorgt dat er in 1 keer een groot vlak op dusdanige temperatuur komt, zodat je het gehele vlak er in 1 keer kan aftrekken. Ook bij retro-reflecterend materiaal kan je het beste een behangafstomer gebruiken. Deze hardklevende stugge folie dien je na verwarmen met de stomer, er zo vlak mogelijk af te trekken richting een hoek van 30 graden.

 

Ontsticker pakketten (klik om te bestellen)

Dit pakket is speciaal door ons samengesteld om ervoor te zorgen dat jij de stickers weer netjes kan verwijderen. Komt de sticker lastig van de ondergrond af? Maak dan gebruik van de schraper met kunststof mesje. Deze schraper is uitermate geschikt voor het verwijderen van stickers zonder de ondergrond te beschadigen. 

Wanneer de sticker eenmaal van de ondergrond af is, kan het voorkomen dat er wat lijmresten achtergebleven zijn. Zeker bij stickers die al wat langer opgeplakt zitten is de kans op lijmresten aanwezig. Met de ecologische lijmverwijderaar (lekker ruikend) zorg je ervoor dat de lijm weer loskomt van de ondergrond. Gebruik waar nodig de bijgeleverde schraper om de lijmresten van de ondergrond af te schrapen. Zijn de grootste lijmresten verwijderd, gebruik dan de microvezeldoek om de laatste restjes te verwijderen. 

Deze drie handige tools zorgen er voor dat de ondergrond weer mooi schoon is na het verwijderen van de stickers, alsof er nooit een sticker heeft gezeten. Klik hier om te bestellen.

https://www.drsticker.nl/nl/webshop/ontsticker-pakketten/

Stickerverwijderaar

Een wondermiddel om snel en schoon te verwijderen, bestel hier de stickerverwijderaar. Dit product zorgt dat sticker vinyl en de lijm worden verwijderd zonder dat je de sticker hoeft te verwarmen. Voor grote vlakken, zoals een carwrap of voor glasfolies die lastig te verwijderen is dit middel echt een uitkomt en zal veel tijd en geld besparen. Het onderstaande filmpje spreekt voor zich hoe gemakkelijk dit gaat. Let wel op lees goed de handleiding voor goed gebruik. Hierbij enkele uitgelicht:

- Nooit langer dan 30 min in laten trekken
- Geen klodders, maar goed uitrollen
- Goed de randen van auto lak (of andere ondergronden beschermen en bij lekken gelijk afdoen)

Lijmresten verwijderen met lijmresten verwijderaar

Er zijn veel lijmresten verwijderaar beschikbaar bij o.a. een bouwmarkt. Mijn advies is om specialistisch product te gebruiken die er speciaal voor gemaakt zijn. Uiteindelijk scheelt dit weer veel tijd als je met een product kan werken wat goed zijn werk doet. Bij niet te hardnekkige lijmresten is er een surface cleaner, die naast een lijmresten verwijderaar ook nog ingezet kan worden voor ontvetter voor het opplakken van nieuwe stickers. Voor de hardnekkige (of veel) lijmresten adviseer ik de Adhesive remover, deze is zeer gemakkelijk in gebruik, zie de instructies. Naast deze producten hebben wij ook onze eigen ecologische lijmverwijderaar. Ecologisch verantwoord en ruikt nog lekker ook.Nieuwe sticker nodig? 

Ontwerp online een nieuwe sticker of vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Nos gustaría colocar cookies en su ordenador para ayudar a mejorar este sitio web. ¿Esto es correcto? No Más acerca de las cookies »