Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

U bent op zoek naar aankleding van uw tuin in de vorm van een tuindoek? Dan willen wij, van Dr. Sticker, u daar graag bij helpen! Bij Dr. Sticker bieden we een standaard assortiment aan waar u uw gewenste tuindoek kan vinden. Daarnaast heeft u de optie bij Dr. Sticker om uw eigen tuindoek te ontwerpen via onze handige gebruiksvriendelijke ontwerptool. Zo heeft u altijd de mogelijkheid om uw gewenste tuindoek bij ons te bestellen.

Enkele voorbeelden uit ons assortiment Tuindoek:

  • Tuindoek: Bloemen
  • Tuindoek: Eendjes
  • Tuindoek: Baai

De tuindoeken worden altijd gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van Topkwaliteit. De tuindoeken zijn hierdoor weersbestendig en blijven jaren mooi hangen. Over het zelf ontwerpen van uw tuindoek vindt u meer informatie in de volgende alinea.

Zelf uw tuindoek ontwerpen

Wilt u echt liever uw tuindoek zelf ontwerpen? Dan kunt u gebruik maken van ons handige gebruiksvriendelijke ontwerptool. U hoeft slechts een aantal stappen te ondernemen om uw ontwerp te maken en uw bestelling te plaatsen. Wanneer u uw bestelling bij ons heeft geplaatst, bezorgen wij hem Gratis en Snel bij u thuis (gratis bezorging alleen in Nederland en België). Het is daarnaast mogelijk om op rekening te bestellen.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker. U kunt Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30. Een mail kunt u 24/7 sturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen beantwoord één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »