Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Vloerstickers ontwerpen

Vloerstickers ontwerpen

Wij leveren aan bedrijven en particulieren

Gratis afbeeldingscontrole

24-uurs levering mogelijk

Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen 3 stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten. Ga direct aan de slag!

Ontwerp uw eigen vloerstickers

Een vloer leent zich ideaal voor reclame uitingen of andere meldingen. Mensen kijken veelal naar beneden tijdens het lopen, dus dit is al snel een opvallende sticker. DrSticker levert allerlei soorten vloerstickers van permanent tot tijdelijke toepassing, voor elk type ondergrond (van tapijt tot beton). Onze vloerstickers zijn daarbij voorzien van een anti-slip laminaat waardoor uitglijden wordt uitgesloten.

Onze stickers zijn verkrijgbaar in

- Elk formaat
- Elke vorm
- Vanaf 1 stuk tot een onbeperkt aantal
- Voor elke toepassing; van autostickers tot uitdeelstickers

Ontwerp nu uw eigen stickers direct online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen?

Klantenservice bereikbaar op ma t/m vrijdag van 9:00-17:30

Wat klanten over ons zeggen

Bart, EKsaarde

Het beste adres voor al uw stickers!! Heel gebruiksvriendelijke applicatie om via de website stickers te bestellen. Stickers waren snel geleverd en super van kwaliteit. Scherpe prijzen en dat zelfs voor de 2 stuks van 81cm op 15cm die ik maar nodig had.

Martijn , Geldrop

Topproducten en snelle levering Ik bestel al jaren mijn stickers bij Dr Sticker. Superhandige tool om zelf je ontwerp te maken en de aantallen aan te geven. Ik ben iedere keer weer tevreden over de hoge kwaliteit. Zelfs net voor de feestdagen was de levertijd supersnel!

Stéphanie, Mechelen

Degelijk en snel!! Leverproces was zeer helder, bestelling kwam aan binnen de vooropgestelde timing én het resultaat is perfect.

Pieter , Rhenen

Prima kwaliteit en snelle service!! Prima kwaliteit van de bestelde stickers. Snelle service en prima ondersteuning vanuit klantenservice.

Frank , Assen

Super ervaring!! Stickers kunnen maken zoals ik voor ogen had. Levering was ook precies zoals ik ontworpen had. Top bedrijf, tot snel :)

Vloerstickers

Vloerstickers zijn erg populair vooral voor toepassing in bijvoorbeeld retail stores. Dit is niet verbazingwekkend. Vloerstickers zijn de ultieme manier om uw publiek er op een zeer opvallende manier op te wijzen dat er een actie of aantrekkelijk aanbod is. Bovendien kunnen vloerstickers ook voor functionele doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld door ze onderdeel te maken van uw interne bewegwijzering. Dr. Sticker is de specialist als het aankomt op goede kwaliteit vloerstickers. Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw plannen met betrekking tot vloerstickers. Of het nu gaat om een simpele en efficiënte sticker of een groot project waar de vloerstickers onderdeel van uit maken. Dr. Sticker maakt het gegarandeerd tot een succes.  

Deze stickers bieden wij aan in elke door u gewenste afmeting. Ook bij het kiezen van de vorm heeft u veel vrijheid. Wij werken met een aantal standaardvormen. Hieronder vallen onder andere ronde, ovale, vierkanten en rechthoekige stickers. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor een vrij te bepalen vorm. Wij hebben de technologie tot onze beschikking om stickers op contour te snijden zodat wij deze in elke door u gewenste vorm kunnen aanleveren.

De vloerstickers worden gemaakt van stickervinyl. De inkt die wordt toegepast is weersbestendig bovendien worden de stickers afgewerkt met een antisliplaag. In ons assortiment vindt u drie verschillende soorten vloerstickers. Wij hebben licht klevende vloerstickers die gemakkelijk te verwijderen zijn. Deze stickers hebben een kortere levensduur. Let wel op deze variant is enkel geschikt voor gebruik binnen. Bent u op zoek naar iets van permanente aard? Kies dan voor de hard klevende muurstickers. Deze blijven lang goed zitten. Houdt er echter wel rekening mee dat zij mogelijk de vloer kunnen beschadigen wanneer ze verwijdert moeten worden. De laatste optie is de herplakbare muursticker. Zoals de naam al suggereert kan deze sticker na de eerste bevestiging weer verwijderd worden en weer opnieuw geplakt worden.

Dr. Sticker kan u helpen bij het vinden en uitwerken van een mooi ontwerp voor uw vloersticker. Ook zien wij er op toe dat de stickers op professionele wijze worden geproduceerd zodat de kwaliteit aan alle eisen zal voldoen. Ook bij de montage kunnen wij u indien gewenst bijstaan. Wij werken met ons eigen montageteam die de sticker goed aan kunnen brengen. Heeft u interesse in vloerstickers? Neem dan contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »