Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Vlaggen stickers

Op zoek naar vlaggen stickers? Bij Dr. Sticker willen wij u daar graag bij helpen. Bij Dr. Sticker worden de vlaggen stickers gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van topkwaliteit. Ideaal voor beplakking op boten, auto’s, ramen of andere gladde ondergronden. Bij Dr. Sticker heeft u in de webshop keuze uit verschillende standaard vlaggen stickers. De verschillende standaard vlaggen stickers zijn onderverdeeld in de volgende drie categorieën:

  • Vlaggen stickers: Maritiem 
  • Vlaggen stickers: Landen 
  • Vlaggen stickers: Provincies 
Echter niet de vlaggen stickers gevonden waarnaar u op zoek was? Geen probleem! U heeft bij Dr. Sticker ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van haar handige gebruiksvriendelijke ontwerptool. U leest hier meer over in de volgende alinea.

Zelf vlaggen stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard vlaggen stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerptool. In slechts een paar makkeljike stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De vlaggen stickers worden netjes uitgeprint en ingepakt. De thuisbezorging van uw bestelling is (in Nederland en België) Gratis!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen over het beplakken? Of een algemene vraag? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »