Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Brandpreventie pictogrammen

Bent u op zoek naar brandpreventie pictogrammen? Wij bij Dr. Sticker kunnen en willen u dan graag een handje helpen. Dr. Sticker is een expert in het ontwerpen en bedrukken van alle soorten afbeeldingen, icoontjes, symbolen en logo's. Ook brandpreventie pictogrammen ontwerpt en bedrukt Dr. Sticker. De brandpreventie pictogrammen kunt u gebruiken voor de brandveiligheid van uw pand. De brandpreventie pictogrammen informeren uw werknemers en bezoekers waar de veiligheidsmiddelen zich bevinden. Dit is van belang wanneer er in uw pand een brand ontstaat. Bij Dr. Sticker heeft u keuze uit een ruim assortiment, Dr. Sticker biedt meer dan 30 verschillende brandpreventie pictogrammen aan. Enkele brandpreventie pictogrammen zijn:

  • Brandpreventie pictogrammen: Brandmelder manueel sticker
  • Brandpreventie pictogrammen: Brand alarm sticker
  • Brandpreventie pictogrammen: Randdeur sticker

Heeft u echter niet uw ideale brandpreventie pictogrammen gevonden in ons assortiment? Geen enkel probleem! U kunt bij Dr. Sticker gebruik maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool.

Zelf brandpreventie pictogrammen maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u verschillende standaard brandpreventie pictogrammen. Wilt u zelf stickers maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Maak dan gebruik van de handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule van Dr. Sticker. In slechts een aantal gemakkelijke stappen is het ontwerp van uw eigen stickers al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt netjes voor uitgeprint en ingepakt door de productie van Dr. Sticker. Daarnaast wordt uw bestelling, in Nederland en België, Gratis en Snel bij u thuisbezorgd.

Brandpreventie pictogrammen, hoe monteer ik ze?

Dr. Sticker heeft een handleiding gemaakt voor het monteren van uw brandpreventie pictogrammen. Wanneer u deze stappen netjes volgt zult u merken dat u de brandpreventie pictogrammen heel gemakkelijk zelf kunt monteren. Wel is belangrijk dat, voordat u begint met de handleiding van Dr. Sticker, u ervoor zorgt dat de ondergrond minimaal een temperatuur heeft van 5 graden! Daarna kunt u de volgende 6 stappen volgen:

1. Als eerste stap zorgt u ervoor dat de ondergrond, waar u uw brandpreventie pictogrammen wilt plaatsen, schoon en vetvrij is. 
2. In stap 2 doet u voorbereidend werk voor stap 5. U maakt de ondergrond iets nat met water waarin u een druppel afwasmiddel heeft verwerkt. 
3. Het voorbereidende werk is nu klaar. U kunt beginnen met het plakken van uw brandpreventie pictogrammen. U haalt als eerst voorzichtig de brandpreventie pictogrammen los van het papier.
4. Wanneer u de brandpreventie pictogrammen los heeft gemaakt plakt u deze op de plaats waar u ze graag wilt hebben. Wij adviseren om te werken vanuit het midden of om te werken van boven naar onder.
5. Omdat u de ondergrond nat heeft gemaakt met water, waarin u een druppel afwasmidel in heeft verwerkt (stap 2), kunt u nu heel gemakkelijk de brandpreventie pictogrammen verschuiven. Dit maakt het makkelijker om de brandpreventie pictogrammen helemaal recht te krijgen. Omdat de ondergrond nat is kan het zijn dat de brandpreventie pictogrammen niet gelijk goed hechten.  Geen paniek, wacht dan rustig af tot dat de ondergrond droog is en de brandpreventie pictogrammen zullen uiteindelijk vanzelf goed gaan hechten. 
6. Afwerking van uw brandpreventie pictogrammen is belangrijk. U zorgt er hierdoor voor dat u het mooiste effect creëert. Allereerst is het belangrijk om de brandpreventiepictogrammen te strijken. Strijk vanuit het midden naar de buitenkanten. Wanneer er nog luchtbellen zijn die niet weggaan kunt u deze eventueel laten verdwijnen door met een dunne naald er in te prikken.

U kunt de downloads van de verschillende instructies via de volgende links terug vinden:
Algemene plakinstructies
Instructies voor grote stickers
Instructies voor contourcut stickers
Instructies voor snijteksten 

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken of bestellen van brandpreventie pictogrammen, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule of webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »