Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Aanwijzingspictogrammen

U bent op zoek naar aanwijzingspictogrammen? Wij bij Dr. Sticker willen u dan graag helpen. Dr. Sticker is een expert in het ontwerpen en bedrukken van alle soorten afbeeldingen, icoontjes, symbolen en logo's. Dr. Sticker ontwerpt en bedrukt ook aanwijzingspictogrammen die u kunt gebruiken voor verschillende informatie die u aan wilt geven in en rondom uw pand. Bij Dr. Sticker hebben we een ruim assortiment wat betreft aanwijzingspictogrammen, u heeft de keuze uit meer dan dertig verschillende aanwijzingspictogrammen. Een aantal voorbeelden van deze aanwijzingspictogrammen zijn:
 

  • Aanwijzingspictogrammen: Dames/Heren Toilet sticker
  • Aanwijzingspictogrammen: Rook zone sticker
  • Aanwijzingspictogrammen: Doucheruimte sticker

Echter niet uw ideale aanwijzingspictogrammen in het assortiment van Dr. Sticker gevonden? Geen ramp! U kunt altijd nog gebruik maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.

Zelf aanwijzingspictogrammen maken

In het uitgebreide assortiment vindt u de standaard aanwijzingspictogrammen. Wilt u zelf stickers maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Maak dan gebruik van onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen stickers al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelling zal netjes door de productie worden uitgeprint en ingepakt. De aanwijzingspictogrammen worden in Nederland en België Gratis en Snel bij u thuisbezorgd!

Aanwijzingspictogrammen, hoe monteer ik ze?

Om u te helpen bij het zelf monteren van uw aanwijzingspictogrammen hebben we voor u een handleiding gemaakt. Voordat u onze handleiding hanteert is het belangrijk dat de ondergrond, waar u uw aanwijzingspictogrammen gaat plaatsen, een minimale temperatuur heeft van 5 graden. Als de ondergrond minimaal 5 graden is kunt u de volgende stappen volgen:

1. Bepaal waar u uw aanwijzingspictogrammen wilt gaan plaatsen. Zorg ervoor dat deze ondergroond vetvrij en schoon is.
2. Maak de ondergrond iets nat met water. Zorg ervoor dat er een druppel afwasmiddel verwerkt zit in het water wat u daarvoor gebruikt. U kunt door deze handeling in een later stadium uw aanwijzingspictogrammen makkelijker verschuiven waardoor u ze makkelijker recht kunt plakken.
3. U heeft de ondergrond zo bewerkt dat u kunt beginnen met plakken. Haal allereerst de sticker voorzichtig los van het papier.
4. Plak de aanwijzingspictogrammen op de gewenste plaats. Dr. Sticker adviseert om te werken vanuit het midden of om te werken van boven naar onder.
5. In stap 5 komt de handeling, die u in stap 2 heeft gemaakt, nu van pas. U kunt de aanwijzingspictogrammen nu heel gemakkelijk verschuiven totdat deze volledig recht zitten. Doordat u de ondergrond nat heeft gemaakt kan het wel zijn dat de aanwijzingspictogrammen niet goed hechten aan de ondergrond. Wacht rustig af tot dat de ondergrond droog is, de sticker hecht uiteindelijk wel gewoon goed aan de ondergrond.
6. Als u het mooiste effect wilt voor uw aanwijzingspictogrammen is het belangrijk dat u ze netjes afwerkt. Hiermee bedoelen we het strijken van de aanwijzingspictogrammen en het verwijderen van de eventuele luchtbellen. U kunt het beste strijken vanuit het midden naar de buitenkanten. De lucthbellen die eventueel niet weg zijn gegaan kunt u verwijderen door met een dunne naald in de luchtbellen te prikken.

U kunt de downloads van de verschillende instructies via de volgende links terug vinden:
Algemene plakinstructies
Instructies voor grote stickers
Instructies voor contourcut stickers
Instructies voor snijteksten 

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van stickers, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »