Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar Sport Stickers in de vorm van Fietsstickers, Snowboard Stickers of Muurstickers? Dan bent u bij Dr. Sticker bij het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment Sport Stickers aan. De Sport Stickers van Dr. Sticker worden gemaakt van hoogwaardige materialen. Omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zijn ze van Topkwaliteit en daardoor weersbestendig.

Zoals net al aangegeven hebben we de Sport Stickers onderverdeeld in drie categorieën:

  • Sport Stickers: Fietsstickers
  • Sport Stickers: Snowboard Stickers
  • Sport Stickers: Sport / Hobby Muurstickers
Niet uw ideale Sport Sticker gevonden in de webshop van Dr. Sticker, maar weet u in uw hoofd wel wat u wilt? Maak dan gebruik van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.

Zelf Sport Stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard Sport Stickers. U heeft daarnaast ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker. Via de ontwerptool kunt u zelf een Sport Sticker maken met een eigen logo, ontwerp of afbeelding. In slechts een aantal gemakkelijke stappen is uw ontwerp al klaar en kunt u heel gemakkelijk uw ontwerp bij ons bestellen. De productie van Dr. Sticker zal het netjes voor u uitprinten en inpakken.

Bezorging

Uw bestelling wordt snel thuisbezorgd en in Nederland en België worden alle bestellingen helemaal Gratis geleverd!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens, die u niet kunt aangeven in de webshop of de ontwerptool van Dr. Sticker? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u nog vragen? Of heeft u liever telefonisch / via de mail contact? Dan kan u altijd contact opnemen met één van de experts van Dr. Sticker. U kan Dr. Sticker op werkdagen telefonisch bereiken van 09:00 – 18:00. Een mail kunt u 24/7 versturen naar Dr. Sticker. Op werkdagen zal één van onze medewerkers dan zo snel mogelijk uw vraag beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »