Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Raamstickers ontwerpen

Raamstickers ontwerpen

Wij leveren aan bedrijven en particulieren

Gratis afbeeldingscontrole

24-uurs levering mogelijk

Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen 3 stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten. Ga direct aan de slag!

Ontwerp uw eigen raamstickers

Raamstickers kunnen wij in alle uitvoeringen, vorm en formaat leveren. Dit gaat van binnenruit stickers waarbij de print op lijmzijde zit tot dubbelzijdige of transparante stickers. Bestel direct online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze stickers zijn verkrijgbaar in

- Elk formaat
- Elke vorm
- Vanaf 1 stuk tot een onbeperkt aantal
- Voor elke toepassing; van autostickers tot uitdeelstickers

Ontwerp nu uw eigen stickers direct online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen?

Klantenservice bereikbaar op ma t/m vrijdag van 9:00-17:30

Wat klanten over ons zeggen

Bart, EKsaarde

Het beste adres voor al uw stickers!! Heel gebruiksvriendelijke applicatie om via de website stickers te bestellen. Stickers waren snel geleverd en super van kwaliteit. Scherpe prijzen en dat zelfs voor de 2 stuks van 81cm op 15cm die ik maar nodig had.

Martijn , Geldrop

Topproducten en snelle levering Ik bestel al jaren mijn stickers bij Dr Sticker. Superhandige tool om zelf je ontwerp te maken en de aantallen aan te geven. Ik ben iedere keer weer tevreden over de hoge kwaliteit. Zelfs net voor de feestdagen was de levertijd supersnel!

Stéphanie, Mechelen

Degelijk en snel!! Leverproces was zeer helder, bestelling kwam aan binnen de vooropgestelde timing én het resultaat is perfect.

Pieter , Rhenen

Prima kwaliteit en snelle service!! Prima kwaliteit van de bestelde stickers. Snelle service en prima ondersteuning vanuit klantenservice.

Frank , Assen

Super ervaring!! Stickers kunnen maken zoals ik voor ogen had. Levering was ook precies zoals ik ontworpen had. Top bedrijf, tot snel :)

Makkelijk stickers ontwerpen

Een goede manier om de aandacht van voorbijgangers te trekken en hen te attenderen op uw boodschap of actie is door gebruik te maken van een passende raamsticker. Full-colour raamsickers worden door winkels en bedrijven veel gebruikt voor reclame-uitingen, maar dit product is ook geschikt als decoratiemiddel of kan worden ingezet voor functionele doeleinden. Zo bestaan er raamstickers die kunnen zorgen voor meer privacy binnen uw pand. Bij Dr. Sticker kunt u zelf uw eigen raamsticker ontwerpen en bestellen. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, produceren en eventueel monteren van raamstickers. U bent hiermee verzekerd van een mooi en professioneel ogend resultaat waarmee u gegarandeerd een goede indruk achterlaat op (potentiële) klanten en bezoekers.

Wij produceren raamstickers in elke gewenste maat of vorm. Of u nu een simpele vierkante sticker wilt, of een volledig op contour gesneden boodschap, alles is mogelijk. In ons assortiment vindt u vijf verschillende materialen waar wij mee werken. Ieder met zijn eigen voordelen en eisen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een binnenruitsticker. Zoals de naam al suggereert wordt deze sticker aangebracht op de binnenkant van de ruit. Het door u gekozen ontwerp wordt echter op de plakzijde aangebracht zodat deze van buitenaf te zien is. Wij kunnen deze sticker zo printen dat de boodschap ten alle tijden goed zichtbaar en leesbaar is.

Een tweede optie is one-way vision raamstickers. Deze raamstickers hebben allemaal micro gaatjes waardoor het zicht van binnen naar buiten niet belemmert wordt. Het is echter niet mogelijk om van buiten naar binnen te kijken, waardoor u de ultieme privacy geniet terwijl u zelf aan uitzicht niets afdoet. In ons assortiment vindt u daarnaast ook statische stickers. Deze worden bevestigd door middel van statische lading in plaats van een lijmlaag. Dit product leent zich uitstekend voor tijdelijke acties en projecten en kan bovendien meerdere keren gebruikt worden. Ook kunt u kiezen voor een transparante sticker, waarbij uw boodschap goed zichtbaar is tegen een transparante achtergrond. Bij deze stickers wordt gebruik gemaakt van weersbestendige inkt met dekwit. Hierdoor is ook de kleur wiit zichtbaar tegen de achtergrond. Als laatste kunt u kiezen voor gezandstraald vinyl. Dit weersbestendige folie kan uw ontwerp tot uitdrukking brengen en tegelijkertijd een zekere mate van privacy verlenen.

Dr.Sticker kan u helpen om een ontwerp op te stellen voor een raamsticker, of u simpelweg bijstaan in de productie van een kant-en-klaar ontwerp. Bovendien kunnen onze professioneel opgeleide monteurs de montage voor u verzorgen. Heeft u interesse in raamstickers? Neem dan contact met ons op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »