Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u opzoek naar decoratie van een muur, deur of raam? Dan zijn de schoolbord stickers van Dr. Sticker echt iets voor u. De schoolbord stickers zijn zwart gekleurd en zijn tegen de factoren zoals water bestand. Dit geeft de mogelijkheid om de schoolbord stickers schoon te maken met een (vochtige) doek. In de webshop is het mogelijk te kiezen uit verschillende schoolbord stickers. Enkele voorbeelden hiervan:

  • Schoolbord stickers: Fantasy Dino
  • Schoolbord stickers: Keuken Ovenwant
  • Schoolbord stickers: Kalender To Do List

Heeft u uw gewenste schoolbord stickers niet gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan heeft u ook nog de mogelijkheid om zelf schoolbord stickers te ontwerpen via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.
 

Zelf schoolbord stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard schoolbord stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. De bestelling wordt door de productie van Dr. Sticker uitgeprint en ingepakt. De bestelling wordt, in Nederland en België, Gratis en Snel bij u thuisbezorgd.
 

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule of in onze webshop? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.
 

Contact

Heeft u echter nog vragen over de schoolbord stickers? Of een algemene vraag? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »