Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Bent u opzoek naar een muursticker voor decoratie van uw keuken? Dan wilt Dr. Sticker met haar assortiment muurstickers keuken u daar graag bij helpen! De stickers uit het assortiment muurstickers keuken zijn geschikt voor op de muur, deur en keukenkastjes. Bij Dr. Sticker heeft u een ruime keuze in het assortiment muurstickers keuken. Enkele voorbeelden uit het assortiment muurstickers keuken:

  • Muurstickers keuken: Baking & Cooking
  • Muurstickers keuken: Kitchen
  • Muurstickers keuken: Bread
Heeft u echter niet uw gewenste muursticker gevonden in de webshop van Dr. Sticker? Naast ons assortiment muurstickers keuken heeft u ook nog de mogelijkheid om uw eigen muursticker te ontwerpen via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool.

Zelf muurstickers keuken maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard muurstickers keuken. Wilt u zelf een muursticker maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerptool. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen muursticker al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt door de productie van Dr. Sticker netjes voor uitgeprint en ingepakt. De bezorging van uw bestelling is, in Nederland en België, Gratis en Snel!

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in de ontwerptool of webshop van Dr. Sticker? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen over het assortiment muurstickers keuken? Of een algemene vraag? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »