Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Op zoek naar leuke Super Hero Stickers voor uw familie, vrienden of kennissen? Dan kunt u bij Dr. Sticker verschillende soorten Super Hero Stickers bestellen. De Super Hero stickers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn daardoor van Topkwaliteit. Welk kind wilt nou niet Super Hero Stickers met de eerste letter van zijn of haar eigen naam? Enkele voorbeelden uit ons assortiment Super Hero Stickers:

  • Super Hero Stickers: Papa
  • Super Hero Stickers: Mama 
  • Super Hero Stickers: Opa
Niet de gewenste Super Hero Stickers gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan kunt u uw eigen ontwerp maken via de handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. Leuk om bijvoorbeeld een bekende af te beelden op uw Super Hero Stickers.

Zelf Super Hero stickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard Super Hero stickers. Wilt u zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Dr. Sticker realiseert het optimaliseren, uitprinten en inpakken van uw bestelling. Daarnaast zal uw bestelling Gratis en Snel bij u worden thuisbezorgd (in Nederland en België).

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »