Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Fluor stickers ontwerpen

Fluor stickers ontwerpen

Wij leveren aan bedrijven en particulieren

Gratis afbeeldingscontrole

24-uurs levering mogelijk

Start direct online in onze tool met ontwerpen of upload een kant en klaar bestand. Via onze tool is het mogelijk om binnen 3 stappen uw eigen stickers te ontwerpen. Dit is zo simpel dat het niet eens nodig is om grafische kennis te bezitten. Ga direct aan de slag!

Ontwerp uw eigen fluorescerende stickers

Fluorescerende stickers zijn een ideale manier om reclame te maken door de opvallende kleuren die worden gebruikt. Val op met deze speciale stickers met fluorlaag in geel, rood, oranje of groen. Enkel met zwarte bedrukking verkrijgbaar.

Onze Fluor stickers zijn verkrijgbaar in

- Elk formaat
- Elke vorm
- Vanaf 1 stuk tot een onbeperkt aantal
- Voor elke toepassing; van autostickers tot uitdeelstickers

Ontwerp nu uw eigen stickers direct online of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heeft u vragen?

Klantenservice bereikbaar op ma t/m vrijdag van 9:00-17:30

Wat klanten over ons zeggen

Bart, EKsaarde

Het beste adres voor al uw stickers!! Heel gebruiksvriendelijke applicatie om via de website stickers te bestellen. Stickers waren snel geleverd en super van kwaliteit. Scherpe prijzen en dat zelfs voor de 2 stuks van 81cm op 15cm die ik maar nodig had.

Martijn , Geldrop

Topproducten en snelle levering Ik bestel al jaren mijn stickers bij Dr Sticker. Superhandige tool om zelf je ontwerp te maken en de aantallen aan te geven. Ik ben iedere keer weer tevreden over de hoge kwaliteit. Zelfs net voor de feestdagen was de levertijd supersnel!

Stéphanie, Mechelen

Degelijk en snel!! Leverproces was zeer helder, bestelling kwam aan binnen de vooropgestelde timing én het resultaat is perfect.

Pieter , Rhenen

Prima kwaliteit en snelle service!! Prima kwaliteit van de bestelde stickers. Snelle service en prima ondersteuning vanuit klantenservice.

Frank , Assen

Super ervaring!! Stickers kunnen maken zoals ik voor ogen had. Levering was ook precies zoals ik ontworpen had. Top bedrijf, tot snel :)

Fluorescerende stickers

Fluorescerende stickers worden gemaakt uit monomeervinyl of polymeervinyl. Monomeervinyl is de voordeligste optie. Dit materiaal kan zonder veel moeite aangebracht worden op verschillende ondergronden. Monomeervinyl heeft een gemiddelde levensduur van twee jaar. Voor langdurige projecten kunt u beter investeren in polymeervinyl. Fluorescerende stickers vervaardigd uit dit materiaal gaan tot wel vijf jaar mee en kunnen ook op gebogen ondergronden aangebracht worden. U kunt daarnaast nog kiezen voor gegoten polymeervinyl. Dit materiaal kan volledig vervormd worden en is hierdoor bijvoorbeeld erg geschikt voor toepassing op voertuigen. Bij dit materiaal moet u uitgaan van een levensduur tussen de vijf en acht jaar. Deze stickers zijn echter lastiger om aan te brengen. Dr. Sticker kan zo nodig in de montage van de fluorescerende stickers voorzien.  

Bovengenoemde folies kunnen worden geleverd in één van de volgende fluorescerende kleuren: geel, rood, oranje of groen. Ook is er de optie de stickers extra opvallend te maken door deze te voorzien van een reflecterende laag. Hierdoor valt uw boodschap ook ’s avonds en ’s nachts op.

Bent u benieuwd geworden naar de manieren waarop u binnen uw bedrijf gebruik kunt maken van fluorescerende stickers? Neem dan contact op met Dr. Sticker of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken op 0165 53 40 26 (9.00-17.30) en via de mail via [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »