Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

U wilt graag tijdens de feestdagen graag uw huis, cadeaus of kaarten versieren? Maak gebruik van de feestdagen stickers van Dr. Sticker! In het assortiment van Dr. Sticker vindt u meer dan 100 verschillende standaard Feestdagen stickers. De Feestdagen stickers van Dr. Sticker worden van hoogwaardige materialen gemaakt en zijn daardoor van Topkwaliteit. Of u de sticker nu wilt plakken op uw raam, kaart, cadeau of eventueel een meubel, dan is dat geen enkel probleem. De Feestdagen stickers hebben we onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Feestdagen stickers: Kerst 
  • Feestdagen stickers: Valentijn 
  • Feestdagen stickers: Sinterklaas 
  • Feestdagen stickers: Pasen

Zelf Feestdagen stickers ontwerpen

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard feestdagen stickers van Dr. Sticker. Wilt u echter liever zelf een ontwerp maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u de handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule van Dr. Sticker. In slechts een paar gemakkelijke stappen is het ontwerp al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt door de vormgevers geoptimaliseerd en daarnaast netjes door de productie van Dr. Sticker uitgeprint en ingepakt. Uw bestelling wordt Gratis en Snel bij u thuisbezorgd (Let op: Gratis bezorging allleen in Nederland en België).
 

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.
 

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze werknemers die altijd klaar staan voor het nodige advies. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »