Email: [email protected] Vragen? Bel Dr. Sticker: +31 165 534026 nl be de fr uk es

Houd ongenodigde gasten buiten de deur met onze beveiligingsstickers! Het is inmiddels statisch bewezen dat beveiligingsstickers zeker werken. Door de beveiligingsstickers op de gewenste plaats te plaatsen bij uw pand of huis zal er bij een eventuele inventarisatie door dieven sneller een pand elders gekozen worden. Door de duidelijk herkenbare beveiligingsstickers zal men denken dat er bij u een inbraak installatie aanwezig is en zal men eerder uw huis of pand overslaan. Enkele voorbeelden uit het ruime assortiment beveiligingsstickers van Dr. Sticker:

  • Beveiligingsstickers: Verboden Toegang voor Onbevoegden
  • Beveiligingsstickers: Ik Waak Hier sticker
  • Beveiligingsstickers: Camera Wij Houden Hier de Wacht sticker

Heeft u niet uw gewenste beveiligingsstickers gevonden in het assortiment van Dr. Sticker? Dan heeft u ook de mogelijkheid om een eigen ontwerp uit te werken via de handige gebruiksvriendelijke ontwerptool van Dr. Sticker.

Zelf Beveiligingsstickers maken

In het uitgebreide assortiment van Dr. Sticker vindt u de standaard beveiligingsstickers. Wilt u beveiligingsstickers laten maken met een eigen ontwerp, logo of afbeelding? Dan gebruikt u onze handige gebruiksvriendelijke ontwerpmodule. In slechts een paar stappen is het ontwerp van uw eigen al klaar en kunt u een bestelling plaatsen. Het ontwerp wordt door onze vormgevers geoptimaliseerd en door onze productie uitgeprint en ingepakt. In Nederland en België wordt uw bestelling Gratis en Snel thuisbezorgd.

Offerte aanvragen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om het maken van uw eigen ontwerp, die u niet kunt aangeven in onze ontwerpmodule, vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt onze offerte binnen 24 uur op werkdagen via e-mail.

Contact

Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van de werknemers van Dr. Sticker. Op werkdagen kunt u Dr. Sticker telefonisch bereiken van 09:00 – 17:30 op het volgende telefoonnummer: +31(0)165-534026. Daarnaast kunt u 24/7 een mail sturen naar [email protected] en zullen wij uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »